Τσόρι: «Δύσκολη μέρα για όλους μας»

17:46 20/3/2014 - Πηγή: Bam

Απογοητευμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τσόρι Ντομίνγκεζ μετά την ήττα του Ολυμπιακού 3-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον αποκλεισμό της ομάδας από το Champions League.

Πολύ δύσκολη χαρακτήρισε σε δηλώσεις του ο Τσόρι Ντομίνγκεζ την επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό

μετά την ήττα του 3-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον αποκλεισμό του από το Champions League.

Παράλληλα, ο άσος των «ερυθρόλευκων» θέλησε να κάνει σαφές πως οι παίκτες έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να προκριθούν στην επόμενη φάση, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Τέλος, στάθηκε στην απόκρουση του Νταβίντ Ντε Χέα η οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε, κράτησε τους Άγγλους στο ματς, αλλά και στο γκολ που δέχτηκαν λίγο πριν λήξει το ημίχρονο.

Αναλυτικά τα όσα σχολίασε στο επίσημο σάιτ της UEFA:

«Η διαφορά ήταν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη από εμάς και διεκδίκησε τις πιθανότητές της για πρόκριση. H απόκρουση του Ντε Χέα ήταν μια σημαντική στιγμή για τους ίδιους κρατώντας τους στο παιχνίδι, αλλά μετά την ευκαιρία μας και δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ 30" πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο.

Ως ομάδα και ως παίκτες πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και να ξέρετε ότι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, προσπαθήσαμε και σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για όλους μας. Είναι δύσκολο να βρούμε λέξεις για να παρηγορήσει ο ένας τον άλλο, καθώς αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε, είχαμε ένα προβάδισμα και είχαμε πίστη σε αυτό, όμως δυστυχώς δεν ήταν η μέρα μας.

Θέλαμε να μπούμε μέσα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας επέτρεπε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Είχαμε τους φιλάθλους μας μαζί μας, πολλοί άνθρωποι μας ακολούθησαν εδώ. Κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να τους δώσουμε τη χαρά για να το γιορτάσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα