Στον Ολυμπιακό η Βουγιούκα

15:00 8/10/2014 - Πηγή: Bam
Στο τμήμα ξιφασκίας του Ολυμπιακού θα ανήκει από ‘δω και στο εξής η Βάσω Βουγιούκα.

Ο «ερυθρόλευκος» Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την Τρίτη την προσθήκη της «χάλκινης» πρωταθλήτριας Ευρώπης στο αγώνισμα για το νεότευκτο τμήμα του συλλόγου, ελπίζοντας να το οδηγήσει σε επιτυχίες.

Μαζί με την 28χρονη σταρ, έκτη Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, ανακοινώθηκε και ο 27χρονος πρωταθλητής Ελλάδος, Γιώργος Τσουρούτας.

Αναλυτικά,
η ανακοίνωση:

«Ένα ακόμη Ολυμπιακό άθλημα είναι πλέον στην "οικογένεια" του Ολυμπιακού ΣΦΠ. Ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας απέκτησε τμήμα ξιφασκίας, θέλοντας να πρωταγωνιστήσει, αλλά και παράλληλα να "καλλιεργήσει" ένα ακόμη άθλημα που είναι στο πρόγραμμα των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ ανακοινώνει ότι στο δυναμικό του ανήκουν πλέον δυο καταξιωμένοι αθλητές, η Ολυμπιονίκης Βάσω Βουγιούκα και ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδος Γιώργος Τσουρούτας.

Οι δυο αθλητές, μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας της μεταγραφής τους στον Ολυμπιακό, επισκέφτηκαν τα γραφεία του συλλόγου, φωτογραφήθηκαν με το κασκόλ της αγαπημένης τους ομάδας και θέλησαν να ευχαριστήσουν τον σύλλογο και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την πραγματοποίηση του ονείρου τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα