Γκατούζο: Δεν είμαι υπερήφανος, αλλά είπα την αλήθεια

14:56 8/10/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά το 1-0 επί του Ατρομήτου, ο Τζενάρο Γκατούζο άστραψε και βρόντηξε στη συνέντευξη Τύπου για τα σενάρια που τον ήθελαν να φεύγει από τον ΟΦΗ, με τον ίδιο να μιλάει για το ξέσπασμα του και να σημειώνει πως δεν καυχιέται για αυτό αλλά είπε την αλήθεια.
Σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo, ο Ιταλός προπονητής του ΟΦΗ τόνισε: "Δεν έχω δει το βίντεο

με την αντίδραση μου. Δεν είναι κάτι για να καυχιέμαι, αλλά είπα μόνο την αλήθεια. Είναι καλό να υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις αλλά όταν ο Τύπος δεν γράφει αλήθειες αυτά έρχονται. Σίγουρα, δεν είμαι υπερήφανος για όσα είπα όμως έπρεπε να τα βγάλω από μέσα μου αυτά τα λόγια. Σίγουρα πάντως είναι πιο εύκολο να είσαι παίκτης αντί προπονητής".
Για τους παίκτες που θα ήθελε στην ομάδα του, ο Γκατούζο δήλωσε: "Ο πρώτος θα ήταν ο Πίρλο. Έπαιξα μαζί του για 15 χρόνια και είναι πραγματικός νικητής. Σίγουρα θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Ο δεύτερος θα ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι μια μηχανή των γκολ. Είναι φαινόμενο. Και επίσης, δείχνει ότι είναι ένας τύπος που παλεύει πάντα, πολύ έξυπνος και με μεγάλη καρδιά. Ο τρίτος είναι ο Νόιερ. Για μένα είναι εκείνος που άλλαξε τη θέση του τερματοφύλακα. Είναι ένας γκολκίπερ-σκούπα που μπορεί να παίζει μέσα αλλά και πολύ έξω από την περιοχή του".
Ο Ιταλός μίλησε και για τους προπονητές που τον επηρέασαν: "Αντσελότι και Λίπι είναι οι δάσκαλοί μου. Αυτοί οι δυο με έχουν επηρεάσει όσο κανένας άλλος. Ο Αντσελότι είναι περισσότερο ενθουσιώδης ενώ ο Λίπι σου δείχνει πως θα κρατάς κάποια πράγματα. Ο Μουρίνιο είναι μοναδικός και ο πιο ολοκληρωμένος".
Τέλος ο Γκατούζο μίλησε για τη παρουσία του στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου: "Πρόσφατα ήμουν με τον Γκουαρντιόλα στο Μόναχο παρακολουθώντας προπονήσεις. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής με μια μοναδική μέθοδο. Μου αρέσουν οι παίκτες που έχουν επαφή με τους προπονητές, μένουν μαζί στο γήπεδο και συζητούν. Είναι πολύ μεγάλο πράγμα αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα