Πρόγνωση καιρού Πέμπτης, 13 Φεβρουαρίου

07:42 13/2/2014 - Πηγή: Bam

«Άστατη» Πέμπτη! Τοπικές βροχές με σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στα δυτικά. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Άστατος προβλέπεται την Πέμπτη καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη, νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Αττική

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες

με παροδικές βροχές τις απογευματινές ώρες. Δυτικοί-νοτιοδυτικοί άνεμοι 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα σποραδικής βροχής. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Μεταβλητοί άνεμοι 3 Μποφόρ και αργότερα βορειοδυτικοί 4. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 8έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Συννεφιά με τοπική βροχή και πιθανώς το πρωί σποραδική καταιγίδα. Βαθμιαία από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Ασθενείς άνεμοι που το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέχρι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα