Λοτζέσκι: «Σαν να παίζουμε με την Μπαρτσελόνα»

20:29 12/2/2014 - Πηγή: Bam

Όπως με… Μπαρτσελόνα! Έτσι αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τόσο το επικείμενο ματς με την Εφές Αναντολού όσο και αυτά που θα ακολουθήσουν στο Top 16.

O Ολυμπιακός υποδέχεται την Εφές Αναντολού για την πέμπτη αγωνιστική του Top 16 της Euroleague και οι «ερυθρόλευκοι»

δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναμέτρηση. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ματ Λοτζέσκι τόσο το ματς με την ομάδα των Βαγγέλη Αγγέλου και Κώστα Βασιλειάδη όσο και αυτά που θα ακολουθήσουν στο Top 16 θα πρέπει να αντιμετωπιστούν σαν ο αντίπαλος να ήταν η… Μπαρτσελόνα.

«Θα είναι σκληρό παιχνίδι. Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι όπως τα και τα προηγούμενα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε έμφαση στην άμυνα», είπε για το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα ο Βέλγος φόργουορντ και πρόσθεσε για τους φιλάθλους των Πειραιωτών που αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο ΣΕΦ: «Είναι πάρα πολύ ευχάριστο αυτό που συμβαίνει στη δεύτερη φάση της Euroleague. Όταν παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα, παίρνουμε πολλή ενέργεια.

Όσο για το… κενό που είχε ο Ολυμπιακός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά και το «κλειδί» της αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές; «Μας βοήθησε να φρεσκάρουμε τα σώματά μας και να ξεκουραστούμε. Το κλειδί για το παιχνίδι θα είναι να το προσεγγίσουμε, όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια. Σαν να παίζουμε με την Μπαρτσελόνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα