Ζοσέ Σα: Ετοιμάζει κίνηση η Γουέστ Χαμ [vid]

09:26 9/4/2020 - Πηγή: Flash.gr

Ζοσέ Σα: Οι αγγλικές ομάδες φαίνεται να έχουν βάλει στο στόχαστρο τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ένας από αυτούς φέρεται να είναι και ο κίπερ των «ερυθρολεύκων», Ζοσέ Σα, ο οποίος με τις φετινές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει μαγνητίσει πολλά βλέμματα ευρωπαϊκών συλλόγων.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Sportday», η Γουεστ Χαμ είναι από τις ομάδες που θα εκφράσουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για

τον Ζοσέ Σα. Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι οι Άγγλοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στους «ερυθρόλευκους». Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας φαίνεται να είναι και στο στόχαστρο των Μπέτις και Ατλέτικο. Η πρώτη δύσκολα θα καταβάλει τα 13 εκατ. ευρώ της ρήτρας ενώ η δεύτερη κοιτάζει το Σα με την προοπτική να τον έχει ως εναλλακτική λύση του Όμπλακ, κάτι που φυσικά δεν θα ενδιέφερε τόσο τον Πορτογάλο.

Ποιος είναι ο Ζοσέ Σα

O Ζοσέ Πέδρο Μαλέιρο ντε Σα ( γεννημένος στις 17 Ιανουαρίου 1993) είναι Πορτογάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στη Σούπερ Λίγκα, για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Μαρίτιμο

Ο Σα εντάχθηκε στην Μαρίτιμο σε ηλικία 18 ετών. Στις 23 Ιανουαρίου 2013 έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Β-ομάδα, παίζοντας και τα 90 λεπτά στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ολιβεϊρένσε για την δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της Πορτογαλίας.

Το 2013 ο Σα προήχθη στην πρώτη ομάδα από τον προπονητή Πέδρο Μαρτίνς. Έπαιξε το πρώτο παιχνίδι του στην Πριμέιρα λίγκα στις 18 Αυγούστου στην εντός έδρα νίκη με αντίπαλο την Μπενφίκα και κράτησε την θέση του και στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Πόρτο που όμως η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 0-3.

Πόρτο

Στις 25 Ιανουαρίου του 2016,τόσο ο Σα όσο και ο συμπαίκτης του Μουσά Μαρεγκά υπέγραψαν στην Πόρτο με συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών και ενός εξαμήνου,με τις υπηρεσίες του πρώτου να αγοράζονται για 1.500.000 ευρώ.

Ο Σα έκανε το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ στις 17 Οκτωμβρίου του 2017 ξεκινώντας βασικός στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-3 για την φάση των ομίλων με αντίπαλο την Λειψία.Έγινε βασικός από εκείνο το σημείο και έπειτα,αλλά μετά από μια εντός έδρας ήττα με 5-0 από την Λίβερπουλ,πάλι για την ίδια διοργάνωση,ξανά έχασε την θέση του.

Ολυμπιακός

Στις 31 Αυγούστου του 2018 ο Σα εντάχθηκε στον Ολυμπιακό με ετήσιο δανεισμό. Έγινε βασικός λίγο μετά την άφιξη του,ενώ την ομάδα προπονούσε ο συμπατριώτης του και πρώην προπονητής του στην Μαρίτιμο, Μαρτίνς.

Στις 15 Μαΐου 2019, o Σα συμφώνησε για συμβόλαιο 4 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα