Σλούκας Ολυμπιακός: Η άγνωστη πρόταση και το ντόμινο με ΝΒΑ

08:53 9/4/2020 - Πηγή: Flash.gr

Σλούκας Ολυμπιακός: Δυσοίωνο φαίνεται να είναι το μέλλον του Σλούκα στη Φενέρμπαχτσε, όπου με την διαρκή υποτίμηση της λίρας και την αναμενόμενη μείωση στο μπάτζετ της Φενέρ για τον επόμενο χρόνο. Ταυτόχρονα, έχει μία σίγουρη πρόταση από τον Ολυμπιακό και τα μάτια των κορυφαίων της Ευρώπης ανοικτά για να δουν τι θα γίνει με την περίπτωσή του. Το τι θα συμβεί είναι σχετικά εύκολο να το δει κανείς, σε ότι αφορά τουλάχιστον το

πρώτο σκέλος, άλλωστε και ο ίδιος το είπε εμμέσως πλην σαφώς. Μόλις φύγει ο Ομπράντοβιτς, θα φύγει και ο Σλούκας. Για τον Ζέλικο πήγε εκεί, εξελίχθηκε όσο ήθελε και το καλοκαίρι ήρθε η στιγμή για κεφαλαιοποίηση.

Στα 30 του πλέον, φαίνεται πως μπορεί να πάει για το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του. Και αυτό φυσικά δεν μπορεί να του το δώσει ούτε ο Ολυμπιακός, αλλά ούτε και ο Παναθηναϊκός. Για συναισθηματικούς λόγος έχουν πιθανότητες οι «ερυθρόλευκοι», αλλά και επειδή μπορεί να αισθανθεί ασφάλεια στο λιμάνι. Μόνο που η περσινή ιστορία είναι δύσκολο να μην επαναληφθεί.

Η άγνωστη πρόταση της Ρεάλ

Αξιοσημείωτο είναι πως σύμφωνα με πληροφορίες τον Απρίλιο του 2019 η Ρεάλ κατέθεσε επίσημη πρόταση  4,5 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια στον Σλούκα. Όχι προφορικά και με φήμες, υπήρξε κανονική πρόταση με κανονική συνάντηση. Αρχικά, ο πρώτος στόχος της Ρεάλ ήταν ο Μίσιτς, ο οποίος υπέγραψε στην Εφές και ο Λάσο έδωσε ως μοναδικό στόχο για την θέση τον διεθνή Έλληνα. Μοναδική απαίτηση της Ρεάλ ήταν μία γρήγορη απάντηση, γιατί δεν ήθελε να μπει σε σίριαλ και επιθυμία της ήταν να τελειώσει το θέμα πριν το Final Four.

Ήταν αδύνατο όμως ο Σλούκας να απαντήσει τόσο γρήγορα, πόσο μάλλον όταν μπροστά του είχε ένα Final Four με σοβαρές πιθανότητες να διεκδικήσει το τρόπαιο. Η υπόθεση έμεινε στη μέση με την άρνηση του Σλούκα, αλλά δεν αποκλείεται να έχουμε νέο επεισόδιο λίαν συντόμως, όχι μόνο διότι ο Λαπροβίτολα δεν κατόρθωσε να γίνει σημαντικός στην Ρεάλ και να ταιριάξει στο παιχνίδι της, αλλά και για έναν ακόμα λόγο.

Το ντόμινο με Καμπάτσο

Ο Αργεντίνος ιδιαίτερος γκαρντ, Καμπάτσο εξετάζει και εξετάζεται για ΝΒΑ. Σύμφωνα με αθλητικό δημοσίευμα, ψάχνεται και τον ψάχνουν και πολλές ομάδες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού με όσα φοβερά και τρομερά έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στην Euroleague. Μπορεί να μην έχει μέγεθος, αλλά έχει χαρακτήρα, προσωπικότητα, ποιότητα, ταχύτητα και πνευματική ικανότητα. Ξέρει να μοιράσει το παιχνίδι και όλα δείχνουν πως τα παραπάνω θα μετουσιωθούν σε προτάσεις.

Επομένως, είναι ευκόλως εννοούμενο πως αν ο Λάσο ήθελε τον Σλούκα μαζί με τον Καμπάτσο πέρσι, ειδικότερα φέτος η «Βασίλισσα»θα κάνει all-in για τον Έλληνα γκαρντ. Κάτι τελευταίο, το οποίο έχει μεγάλη σημασία. Όποια ομάδα προσέγγισε τον διεθνή γκαρντ και προσπάθησε να αποσπάσει την μεταγραφή του, δεν κατάφερε απολύτως τίποτα. Ο Σλούκας πρώτα θα ακούσει άπαντες και μετά θα αποφασίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα