ΚΕΚ Πέτσας: Είχε αστοχίες το πρόγραμμα voucher – Ο Βρούτσης χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού [vid]

ΚΕΚ Πέτσας: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας παραδέχτηκε ότι ουσιαστικά απέτυχε το πρόγραμμα πρόγραμμα voucher τηλεκατάρτισης για τους επιστήμονες αλλά παράλληλα δήλωσε ότι ο Γιάννης Βρούτσης χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού και δεν τίθεται κανένα θέμα στην κυβέρνηση. «Τα προγράμματα δεν ήταν ικανοποιητικά. Βασίστηκαν πάνω σε προηγούμενα προγράμματα. Εντοπίστηκε η αστοχία και διορθώθηκε» ανέφερε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο OPEN ότι το πρόγραμμα ήταν κατώτερο των

προσδοκιών, ενώ δεν σχολίασε τις «μπηχτές» της αντιπολίτευσης για… σκιώδεις σχέσεις του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση. Ο Στέλιος Πέτσας μίλησε για την επικείμενη σταδιακή άρση των μέτρων και κατέστησε σαφές ότι τίποτα δεν θα πετύχει αν δεν συνεχίσουμε ως κοινωνία, να επιδεικνύουμε την ίδια στάση, που έφερε την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Παρέπεμψε στον πρωθυπουργό για την άρση των μέτρων, τα οποία θα αποφασιστούν στη σημερινή σύσκεψη στο Μαξίμου. Για τα σχολεία είπε ότι θα ξεκινήσει πρώτη η Γ’ Λυκείου για να ολοκληρωθούν οι πανελλήνιες και σταδιακά θα ανοίξουν και οι άλλες βαθμίδες.

Πρόσθεσε δε, ότι θα συνεχίσει να χορηγείται γονική άδεια ειδικού σκοπού κι ακολούθως μίλησε για τον τουρισμό. Επεσήμανε ότι είναι πολύ πιο εύκολο σε εθνικό επίπεδο να διαμορφώσουμε τους κανόνες. Οταν ξεκινήσουμε το άνοιγμα της πρώτης φάσης θα πάψει να υφίσταται και η υποχρέωση αποστολής SMS στο 13033, θα υπάρξει σιγά σιγά απελευθέρωση για μετακινήσεις κι εκτός έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα