ΣΥΡΙΖΑ: Έχει και η χυδαιότητα τα όριά της για τα σκίτσα στο covid19.gov.gr

ΣΥΡΙΖΑ: |Για άλλη μια φορά το κοινωνικά δίκτυα απέδειξαν ότι μπορούν να ανατρέψουν την μονοφωνία των μεγάλων ΜΜΕ κι έτσι μετά τον σάλο που προκλήθηκε «εξαφάνισαν» τα σκίτσα κατά Παυλόπουλου και Τσίπρα από το «covid19.gov.gr», τα οποία «δέσποζαν» δίπλα στις πληροφορίες για την πανδημία, δίπλα στις νομοθετικές πράξεις. Σκίτσα που στρέφονταν κατά του ΣΥΡΙΖΑ

και του Αλέξη Τσίπρα μέχρι και σκίτσο του Χατζόπουλου άκρως επικριτικό προς τον Παυλόπουλο!

Για το γεγονός αυτό το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε:

«Δεν έφτανε στον κ. Μητσοτάκη το καθημερινό λιβανιστήρι, τώρα έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιεί το επίσημο σάιτ της ελληνικής κυβέρνησης για κομματική προπαγάνδα με σκίτσα. Κατάφερε να τον καταγγέλλουν και οι ίδιοι οι σκιτσογράφοι, που μόνο ως ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κατηγορηθούν, οι οποίοι είχαν δώσει την άδειά τους για να χρησιμοποιούνται σκίτσα μόνο για τον κορονοϊό και όχι για τις κομματικές επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη.

Έχει και η χυδαιότητα τα όριά της».

Δύο εκ των σκιτσογράφων που σκίτσα τους επελέγησαν προς ανάρτηση εξέδωσαν μια ανακοίνωση στα social media:

«Είχαμε δώσει τη συγκατάθεσή μας να αναρτηθούν στο OpenGov δημοσιευμένα σκίτσα μας για τον Κορωνοιό, ως κοινωνικό μήνυμα. Προφανώς δεν συμφωνούμε που ανέβηκαν και πολιτικά σκίτσα.

Δημήτρης Χαντζοπουλος
Ανδρέας Πετρουλάκης».

Μπάρα αναζήτησης

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, στην ιστοσελίδα αυτή δεν υπήρξε το πεδίο της αναζήτησης, καθώς κάποιοι χρήστες των social media μπορούσαν από εκεί να βρουν εκ νέου τα σκίτσα που είχαν κατεβάσει άρον άρον οι επικεφαλής της ιστοσελίδας.

Ιδού μια εικόνα νωρίτερα σήμερα

Και ιδού το site στις 22.30 το βράδυ της Μ. Πέμπτης – Λείπει το πεδίο της αναζήτησης

Keywords
Τυχαία Θέματα