Τι εκνεύρισε τον Αλέξη Τσίπρα

Η περιορισμένη προβολή του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ, κυρίως τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια όχι μόνο δεν έχει περάσει απαρατήρητη από την Κουμουνδούρου αλλά αναμένεται να αποτελέσει θέμα συγκεκριμένων τοποθετήσεων συλλογικά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει ακόμη οργισμένος

για το γεγονός ότι τη συνέντευξη Τύπου της προηγούμενης Δευτέρας (δική του και τομεαρχών του κόμματος) την πρόβαλλε μόνο η ΕΡΤ και αυτή μόνο το πρώτο 20λεπτο.

Στελέχη που συνομιλούν σχεδόν καθημερινά με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι "πλέον πρόκειται για ζήτημα λειτουργίας της Δημοκρατίας και δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε, αντιθέτως, όσο και αν δεν το θέλουν, το ζήτημα θα αναδειχθεί". Αυτή, άλλωστε, είναι και η οπτική του προέδρου του κόμματος.

Τον τρόπο αντίδρασης θα τον διαπιστώσουμε τις επόμενες ημέρες, είναι όμως γεγονός ότι στην Κουμουνδούρου αναζητώνται τρόποι έτσι ώστε να δοθεί δυναμική απάντηση και αυτή να φτάσει σε όλους τους πιθανούς αποδέκτες.

Την ίδια ώρα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν βγάζουν εκτός ατζέντας και το ζήτημα των πρόωρων εκλογών, κάθε άλλο θα έλεγε κανείς. Μάλιστα η τοποθέτηση της Νίκης Κεραμέως για τη διενέργεια των Πανελληνίων Εξετάσεων το αργότερο τον Ιούλιο έκανε πολλούς να σκεφτούν ότι ο Σεπτέμβριος μένει πλέον "ανοιχτός" για κάθε πολιτική κίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα