Πρωτοψάλτη – Μαξίμου: Το Αίγιο διαμαρτύρεται για τη χρήση νταλίκας

Πρωτοψάλτη – Μαξίμου: Ανεξαρτήτως από την ερμηνεύτρια, η όλη κίνηση κρίθηκε και ως περιττή φιέστα σε δύσκολους καιρούς. Διότι οι πολίτες της χώρας, που έχουν επαινεθεί για την τήρηση της καραντίνας, το να βλέπουν μέσω τηλεόρασης μια καρότσα φορτηγού να σταματά μπροστά στο Μαξίμου, για να τραγουδήσουν στον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του, δεν προσφέρει κάτι, πέρα από ένα επικοινωνιακό event, το οποίο δεν έχει κάποια προστιθέμενη αξία.

Το αποτέλεσμα ήταν σχολιασμοί και αστεία στα social, με τη σοβαρή όμως διαμαρτυρία πολίτου να ξεχωρίζει.

θυμίζουμε ότι χθες έγινε στο Αίγιο

περιφορά θρησκευτικής εικόνας από τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και πιστούς. Την εικόνα, στην αρχή, τη μετέφεραν στα χέρια αλλά στη συνέχεια η μεταφορά έγινε με καρότσα αγροτικού. Το αποτέλεσμα ήταν να  επιβληθούν διοικητικά πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση σε περίπου 10 πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν στην περιφορά αλλά και να αφαιρεθούν οι πινακίδες του αγροτικού και να λάβει τροχονομικό πρόστιμο.

Γεγονός είναι ότι από μερίδα πολιτών δεν θεωρήθηκε εύστοχη η οργάνωση συναυλίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου προς τέρψη των ανθρώπων του Μαξίμου, σε καιρούς αγωνίας. Και δεν είχε κάποιο πολιτιστικό ή αισθητικό ενδιαφέρον. Επίσης ένα ερώτημα που τέθηκε από πολλούς είναι αν αυτή η εικόνα συμβατή με τις οδηγίες Τσιόδρα- Χαρδαλιά..

Keywords
Αναζητήσεις
πρωτοψάλτη νταλίκα, διαμαρτυρια πρωτοψάλτη
Τυχαία Θέματα