Τραμπ απορρυπαντικά: Η Νία Βαρντάλος τρολάρει Τραμπ με… «Γάμο αλά ελληνικά» [vid & pic]

Τραμπ απορρυπαντικά: Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Νία Βαρντάλος, σχολίασε με καυστικό τρόπο τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που δεν βρίσκει «κακή ιδέα» να γίνονται ενέσεις χλωρίνης (!) στον πληθυσμό, ως θεραπεία στον κορονοϊό. Η Βαρντάλος κάνοντας αναφορά στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» αποφάσισε να τρολάρει τις επικίνδυνες δηλώσεις Τραμπ. Η επιστημονική και επιχειρηματική κοινότητα είναι οργισμένη με τον Αμερικανό πρόεδρο και τον καταγγέλλει για«ανευθυνότητα».

Μετά τον σάλο, ο Τραμπ ανακάλεσε

λέγοντας πως έθεσε «μια ερώτηση με σαρκαστικό τρόπο προς τους δημοσιογράφους», προσθέτοντας ότι δεν ενθαρρύνει τον κόσμο να καταναλώσει απολυμαντικά. Η Νία Βαρντάλος ήταν ανάμεσα σε εκείνους που καταδίκασαν τις δηλώσεις Τραμπ, δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία της, όπου κρατά ένα μπουκάλι καθαριστικού τζαμιών.

«Δεν είναι φάρμακο. Ρωτήστε έναν γιατρό», σχολίασε στη λεζάντα. Να σημειωθεί πως σε μια από τις πιο δημοφιλείς σκηνές της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά», ο πατέρας της Τούλας Πορτοκάλος που υποδύεται η Βαρντάλος, ισχυρίζεται ότι κάθε πάθηση θεραπεύεται με το καθαριστικό για τα τζάμια…

Δείτε χαρακτηριστικά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραμπ, Νία Βαρντάλος, Τραμπ … Γάμο, [vid,trab, nia varntalos, trab … gamo, [vid