Mick Jagger vs Paul McCartney: “Προφανώς οι Stones υπήρξαν καλύτεροι από τους Beatles” [vid]

Mick Jagger vs Paul McCartney: O 76χρονος, έχει φανεί ιδιαίτερα δραστήριος μέσω πανδημίας, καθώς οι Rolling Stones, έδωσαν στη δημοσιότητα νέο τραγούδι και ο ίδιος εξακολουθεί να δίνει συνεντεύξεις. Σε μία από αυτές, στην εκπομπή του Zane Lowe στην Apple Music, απάντησε στον Πωλ Μακάρτνει, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι οι Beatles

ήταν καλύτεροι από τους Rolling Stones και ότι οι δεύτεροι ουσιαστικά αντέγραφαν από τους πρώτους.

Ο Μικ Τζάγκερ ανέφερε: “Προφανώς δεν υπάρχει σύγκριση. Η μεγάλη διαφορά είναι πως οι Rolling Stones είναι μία μπάντα που έκανε μεγάλες συναυλίες, ενώ οι Beatles δεν έκαναν κάτι τέτοιο. Διαλύθηκαν πριν ξεκινήσουν οι περιοδείες, ενώ οι Stones προχώρησαν”. “Ξεκινήσαμε τις συναυλίες σε μεγάλα στάδια την δεκαετία του 1970 και συνεχίζουμε… Η άλλη μπάντα δεν υπάρχει”.

Ο Πωλ Μακάρτνι, σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Howard Stern, δήλωσε: “Λατρεύω τους Stones, αλλά οι Beatles ήταν καλύτεροι. Η δουλειά τους έχει ρίζες στα Blues, ενώ εμείς είχαμε πολλές επιρροές. Ο Κιθ Ρίτσαρντς μου είχε πει ‘είσαι τυχερός, είχες τέσσερις τραγουδιστές στο συγκρότημά σου, εμείς μόνο έναν'”.

Επίσης, άφησε το υπονοούμενο πως οι Stones αντέγραφαν τους Beatles, λέγοντας: “Αρχίσαμε να προσέχουμε πως ό,τι κάναμε, σε λίγο καιρό το έκαναν και εκείνοι. Πήγαμε στην Αμερική και κάναμε μεγάλη επιτυχία και μετά πήγαν και οι Stones στην Αμερική. Κάναμε το Sergeant Pepper και οι Stones έκαναν ένα ψυχεδελικό άλμπουμ. Υπήρχαν πολλά τέτοια” είχε πει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mick Jagger, Paul McCartney, “Προφανώς, Stones, Beatles”,Mick Jagger, Paul McCartney, “profanos, Stones, Beatles”