Ομάρ Ελαμπντελαουί συμβόλαιο: Πιθανή ανατροπή όσο δεν ανανεώνει – Ομάδα Premier League καραδοκεί [vid]

Ομάρ Ελαμπντελαουί συμβόλαιο: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπέρνλι. Η αγγλική ομάδα φέρεται να ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του Νορβηγού μπακ-χαφ του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, η Μπέρνλι και ο κάθε ενδιαφερόμενος σύλλογος παίρνει το «θάρρος» από  το γεγονός πως ο Νορβηγός άσος εδώ και τόσο καιρό δεν έχει ανανεώσει με τους Πειραιώτες. Έτσι, η Μπέρνλι

δείχνει αποφασισμένη να κάνει την κίνησή της, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να αποσπάσει το «ναι» του ελεύθερου Ομάρ.

Βέβαια, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εξέφραζαν την αισιοδοξία τους πως ο εκ των αρχηγών θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, αφού αυτό δείχνει η συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό.

Το who is who του Ομάρ Ελαμπντελαουί

O Oμάρ Ελαμπντελαουί (νορβηγικά:Omar Elabdellaoui, 5 Δεκεμβρίου 1991) είναι Νορβηγός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός και μέσος στην Εθνική Νορβηγίας και στη Σούπερ Λιγκ για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ολυμπιακός

Στις 17 Ιουνίου 2014 είχε πρόταση για συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό. Την επόμενη μέρα δέχτηκε να υπογράψει, δηλώνοντας την ικανοποίηση του, με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα.

2014-15

Ο Ελαμπντελαουί έκανε το ντεμπούτο του, στο πρωτάθλημα Ελλάδας, στις 23 Αυγούστου 2014, κόντρα στη Νίκη Βόλου, σε έναν αγώνα που έληξε 3-1 υπέρ του Ολυμπιακού. Αγωνίστηκε σε όλον τον αγώνα. Στις 16 Σεπτεμβρίου 2014, σημείωσε και το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, πάλι ως βασικός και πάλι, αγωνιζόμενος, σε όλον τον αγώνα. Το τελικό σκορ ήταν 3-2 υπέρ του Ολυμπιακού. Στις 30 Νοεμβρίου του 2014, πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κόντρα στην Κέρκυρα. Η χρονιά τελείωσε με τον Ελαμπτεναλουί να πανηγυρίζει το Πρωτάθλημα Ελλάδος. Αργότερα, πανηγύρισε και το Κύπελλο Ελλάδος, καταφέρνοντας στην πρώτη του χρονιά νταμπλ.

2015-16

Και την επόμενη σεζόν ήταν από τους βασικούς παίχτες του Ολυμπιακού, σημειώνοντας 20 εμφανίσεις στη Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα εκείνη τη χρονιά πέτυχε και το γκολ που έκρινε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης.Δύο μήνες αργότερα πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά κόντρα στην Καλλονή, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.Στο τέλος της χρονιάς ο Ελαμπενταλουί πανηγύρισε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα με τον πειραϊκό σύλλογο. Αυτή τη σεζόν δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το νταμπλ, καθώς ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στον τελικόΚυπέλλου από τηνΑΕΚ.

Τη χρονιά αυτή αγωνίστηκε ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καταφέρνοντας να βγει ξανά τρίτος, αφήνοντας στην τέταρτη θέση τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Μία από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της ευρωπαϊκής πορείας εκείνης της χρονιάς ήταν η νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο γήπεδο της Άρσεναλ, με τελικό σκορ 2-3, σημειώνοντας έτσι την πρώτη νίκη του συλλόγου επί αγγλικού εδάφους. Ο Ελαμπντελαουί ήταν βασικός σε όλον τον αγώνα. Η χρονιά στην Ευρώπη τελείωσε με αποκλεισμό, καθώς ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο τηςΆντερλεχτ, στοEuropa League.

2016-17 (δανεισμός στη Χαλ Σίτι)

Η σεζόν αυτή δεν ήταν καλή για τον αθλητή στον Ολυμπιακό. Μετά τις διαδοχικές αλλαγές προπονητών μέσα στο καλοκαίρι:Μάρκο Σίλβα,Βίκτορ Σάντσεθκαι, τέλος,Πάουλο Μπέντοκαι συν τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, εκείνη τη σεζόν κατάφερε μόλις 4 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι, κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο πρώτος εκ των προαναφερθέντων τον πήρε μαζί του στη Χαλ Σίτιμε τη μορφή δανεισμού. Εκεί, ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής κατάφερε 8 συμμετοχές στηνΠρέμιερ Λιγκ, όμως η ομάδα του υποβιβάστηκε. Το ντεμπούτο το έκανε στις 22 Ιανουαρίου του 2017, κόντρα στην Τσέλσι.Στο τέλος της χρονιάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό.

2017-18

Τη σεζόν αυτή συνέχισε να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, παρά τις διάφορες μεταγραφικές φήμες. Ξεκινώντας τη σεζόν βασικός στους δύο προκριματικούς αγώνες για τους ομίλους τουΤσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στηΡιέκα, οι οποίοι ήταν αμφότεροι νικηφόροι, με τον Ολυμπιακό να εισέρχεται με έναν χρόνο απουσίας στους ομίλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα