«Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος» επεισόδιο 9: Αυτός είναι ο κούκλος γιατρός της νέας τουρκικής σειράς [vid & pics]

«Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος» επεισόδιο 9: Ένα νέο σίριαλ  έκανε πρεμιέρα το Πάσχα από το ΣΚΑΙ και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, τόσο για την πλοκή του, αλλά και για τον κούκλο πρωταγωνιστή της σειράς.

Ο λόγος για την τουρκική σειρά, «Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος» που βασίζεται στην ομώνυμη επιτυχημένη και πολυβραβευμένη κορεάτικη παραγωγή και που διασκευάστηκε με μεγάλη επιτυχία τόσο από το από το τουρκικό

Fox TV όσο και από το αμερικανικό δίκτυο ABC.

Η τουρκική εκδοχή απέκτησε από πολύ νωρίς τους δικούς της φανατικούς τηλεθεατές, κυρίως χάρη στην εκπληκτική και γεμάτη ευαισθησία ερμηνεία του πρωταγωνιστή, Τανέρ Ολμέζ. Ο Τανέρ Ολμέζ υποδύεται τον Αλί Βεφά, έναν ασυνήθιστο νεαρό που πάσχει από το σύνδρομο του «σοφού», μια σπάνια μορφή αυτισμού όπου ο πάσχων μπορεί να έχει προβλήματα σε ορισμένες διανοητικές ικανότητες και ταυτόχρονα να είναι ιδιοφυία σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα.

Ο Αλί, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω του αυτισμού του, καταφέρνει να αποφοιτήσει με άριστα από την ιατρική σχολή. Σύντομα αναλαμβάνει τη θέση βοηθού χειρουργού στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ της Κωνσταντινούπολης, όπου παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, θα εξελιχθεί σε έναν Γιατρό-Θαύμα!

Ερωτευμένες όμως με τον συμπρωταγωνιστή του Αλί, Ονούρ Τουνά, του γιατρού με τα μπλε μάτια, είναι πολλές Τουρκάλες και πλέον και Ελληνίδες. Ο σταρ της Τουρκίας γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου το 1985 στο Κανακάλ της Τουρκίας. Η μητέρα του Ονούρ Τουνά, είναι τουρκικής καταγωγής, και ήταν πρόσφυγας από τη Θεσσαλονίκη. Ο πολύ ψηλός ηθοποιός (έχει ύψος 1,96), εκτός από ηθοποιός είναι και πολύ καλός τραγουδιστής αφού έχει σπουδάσει  τουρκική κλασική μουσική στο Ωδείο του Πανεπιστημίου Ege.

Ο αντίκτυπος της σειράς στην τουρκική τηλεόραση αντικατοπτρίζεται και στα social media. Στο  Instagram έχει 593.000 ακολούθους. Το επίσημο κανάλι της στο Youtube έχει 1,46 εκατομμύρια συνδρομητές, οι οποίοι παρακολουθούν κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε νέο βίντεο που αναρτάται καθημερινά.

Ο Ονούρ Τουνά, έχει 1,6 εκατομμύρια ακολούθους,  o Τανέρ Ολμέζ έχει 1,7 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, και η πανέμορφη Σινέμ Ουνσάλ έχει 813 χιλιάδες.

Δείτε τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της Τετάρτης 29 Απριλίου στις 21:30.

Τετάρτη 29/4/20 – Επεισόδιο 9: Μόλις τα πράγματα ηρεμούν μετά τη μεγάλη καταιγίδα, έρχονται στην επιφάνεια τα λάθη και οι παραλείψεις των γιατρών που αναγκάστηκαν να δουλέψουν μέσα σε τόσο μεγάλη πίεση. Όλοι αναγνωρίζουν στον Αλί πως κατάφερε άψογα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, όμως ο ίδιος νιώθει τρομερές τύψεις που αποκάλυψε το λάθος της Ναζλί. Νιώθει βέβαια και κάτι άλλο γι’ αυτή. Κάτι που θα χρειαστεί τη βοήθεια του Αντίλ για να αναγνωρίσει και να παραδεχτεί!Εντωμεταξύ, η Μπελίζ έχει να αντιμετωπίσει πάλι το μεγάλο πρόβλημα της χρηματοδότησης του νοσοκομείου, αλλά και την Κιβιλτζίμ που δεν χάνει την ευκαιρία να επέμβει σε όλα. Και αυτή τη φορά, η ιδέα της Κιβιλτζίμ θα βάλει την Μπελίζ σε ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα. Ο Αλί βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στους ασθενείς που ο ίδιος έχει μεγαλύτερη ανάγκη να θεραπεύσει: τα παιδιά. Όμως αυτή τη φορά έχει μπροστά του ένα διπλό πρόβλημα. Από τη μια, ένα παιδί που μπορεί να θυσιάσει κάτι και να γίνει καλά, αλλά η μητέρα του δεν θέλει αυτή τη θυσία. Από την άλλη, μια μητέρα που είναι έτοιμη να θυσιάσει τα πάντα για το παιδί της, όμως αυτό δεν μπορεί με τίποτα να σωθεί. Θα καταφέρει ο Αλί να δώσει τη λύση;

Keywords
Αναζητήσεις
ο γιατρος θαυμα φιναλε
Τυχαία Θέματα