Πότε θα ανοίξουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ [vid]

Πότε θα ανοίξουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ: Εχθές (28/4) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων στον ελληνικό λαό με διάγγελμά του και μετέπειτα ακολούθησε η εξειδίκευσή τους. Όσον αφορά λοιπόν στα καταστήματα με υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών. δηλαδή τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, αναμένεται να επαναλειτουργήσουν στις 11 Μαΐου , χωρίς τραπεζοκαθίσματα και θα παρέχονται υπηρεσίες

μόνο για όρθιους.

Αρχικά υπήρξε μία μικρή παρανόηση παρανόηση καθώς εκ παραδρομής, αναφέρθηκε από τον υφυπουργό ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση ότι ανοίγουν 18. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Τα πρακτορεία, θα ανοίξουν με αυστηρά μέτρα προστασίας και θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, των υπαλλήλων και των πελατών, αλλά και η διάθεση αντισηπτικών εντός του καταστήματος.

Σχετικά με την παροχή υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών, ισχύουν οι περιορισμοί για την παρουσία ατόμων ανά τ.μ. στα καταστήματα, δηλαδή: στα έως 20 τ.μ επιτρέπεται η παρουσία έως 4 ατόμων – για άνω των 100 τ.μ. μέχρι 12 ατόμων + ένα άτομο ανά 15 τ.μ.

Βέβαια μπορεί να μην υπάρχουν αθλητικές δραστηριότητες, αλλά υπάρχουν ηλεκτρονικά παιχνίδια, όπως το ΚΙΝΟ, το Τζόκερ, το Virtual Soccer κτλ. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο στην απόφαση της κυβέρνησης έπαιξε και το γεγονός ότι προσφέρουν την δυνατότητα στους πολίτες να πληρώσουν εκεί λογαριασμούς, βοηθώντας στο να μην βλέπουμε εικόνες με ουρές.

Keywords
Τυχαία Θέματα