Νίκος Αλιάγας Αμοργός: Συμπαράσταση στους Γάλλους με το απέραντο γαλάζιο [pics]

Νίκος Αλιάγας Αμοργός: Η Γαλλία όπως και πολλές χώρες του πλανήτη ζουν τραγικές ώρες και μετρούν χιλιάδες νεκρούς από την πανδημία του κορονοϊού. Ο Νίκος Αλιάγας ο οποίος είναι ένας πολύ επιτυχημένος παρουσιαστής  στη χώρα, μεταφέρει μήνυμα συμπαράστασης στους Γάλλους με το απέραντο γαλάζιο της Αμοργού.

Άλλωστε, η ομώνυμη ταινία του Λυκ Μπεσόν που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Αμοργό κατέστησε αυτό το νησί του Αιγαίου

κορυφαίο τουριστικό προορισμό για τους Γάλλους από το 1988 οπότε και προβλήθηκε για πρώτη φορά.

Ο Νίκος Αλιάγας σχολιάζει στο βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook: «Λίγο από το απέραντο γαλάζιο της Αμοργού κι ένα μήνυμα για τη Γαλλία!» και στη συνέχεια, παραθέτει -σε ελληνικά και γαλλικά- το μήνυμα των κατοίκων της Αμοργού προς τους δοκιμαζόμενους από τον κορονοϊό Γάλλους:

«Γαλλία και Αμοργός ζουν χρόνια μια σχέση δυνατή! Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την υγεία, φίλοι Γάλλοι να μας νιώθετε διπλά σας! Η δυνατή αγάπη μας παραμένει λουσμένη με το φώς του Αιγαίου και το απέραντο Γαλάζιο της Αμοργού. Μέσα από την καρδιά μας σας ευχόμαστε να ξεπεράσετε την πανδημία και σύντομα αγκαλιασμένοι να γιορτάσουμε και να γευτούμε τη ζωή στη Αμοργό μας».

Η αγάπη του Νίκου Αλιάγα προς το πανέμορφο νησί της Αμοργού είναι γνωστή και μάλιστα το 2018 βρέθηκε στο νησί του «απέραντου γαλάζιου» για  τις ανάγκες γυρισμάτων της εκπομπής «50’ inside»  που προβλήθηκε από  το Γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1, μεταφέροντας και τις προετοιμασίες για την διεθνή διοργάνωση «Authentic Βig Blue».

Keywords
Τυχαία Θέματα