Νάταλι Πόρτμαν: Πως γνώρισε τον χορευτή μπαλέτου Μπέντζαμιν Μίλιπεντ

Νάταλι Πόρτμαν: Ο ρόλος της Νάταλι Πόρτμαν για το Μαύρο Κύκνο (Black Swan) το 2010 ήταν μια από τις πιο σκληρές παραστάσεις της, κάτι που φάνηκε και στο φιλμ. Έφερε όμως με εξαιρετική ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε σε αυτό στο ψυχολογικό θρίλερ (καλά, εκτός από το να κερδίσει και το Όσκαρ). Εκεί συνάντησε για πρώτη φορά τον σημερινό σύζυγό της, τον Γάλλο χορευτή μπαλέτου Μπέντζαμιν Μίλιπεντ (Benjamin Millepied) στο σετ της ταινίας,

στην οποία χορογράφησε και ερμήνευσε.

Όταν ρωτήθηκε τι επιλέγει ανάμεσα στον ενθουσιασμό της συνάντησης του συζύγου της και της απονομής του Όσκαρ για το Black Swan, υποβάθμισε το Όσκαρ και τόνισε ότι το σημαντικό πράγμα στην ζωή της είναι «Ναι. Ο άντρας μου περισσότερο». Για την γνωριμία τους στα γυρίσματα είπε «Ήταν πραγματικά ξεχωριστό και το έκανε πραγματικά υπέροχο και τόσο διασκεδαστικό. Ήταν πραγματικά απίστευτο. Όταν προσπαθείτε να δουλέψετε με τον σύζυγό σας περισσότερο από το να κερδίσετε ένα χρυσό αγαλματίδιο, ξέρετε ότι η αγάπη είναι πραγματική.»

Έλαβε επίσης τη Χρυσή Σφαίρα, το Βραβείο BAFTA, το Βραβείο  Screen Actors και το Βραβείο Κριτικών Επιλογών για τον περίφημο χαρακτήρα του Swan Queen.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2010 και επισημοποίησε τον δεσμό δύο χρόνια αργότερα στις 4 Αυγούστου 2012 σε μια ιδιωτική κατοικία στο Big Sur της Καλιφόρνια. Η νυχτερινή τελετή περιελάμβανε βίγκαν δείπνο  όπως έχει επιλέξει η Νάταλι Πόρτμαν.

Οι φήμες που ήθελαν ο Millepied, 40 ετών, και η Portman, 36, να έχουν παντρευτεί  κρυφά άρχισαν να κυκλοφορούν πριν από τον πραγματικό γάμο τους, όταν τους είδαν στα Όσκαρ του 2012 φορώντας ό, τι φαίνεται να ταιριάζει με τις γαμήλιες τελετές. Ο Millepied έκανε πρόταση στην Portman με ένα κλασικό δαχτυλίδι αρραβώνων με κλασικό στεφάνι από τον κοσμηματοπωλείο Jaime Wolf.

Η Portman και ο σύζυγός της χορού μπαλέτου έχουν σήμερα δύο παιδιά μαζί. Το ζευγάρι έκανε έναν γιο, τον Aleph, 5, το 2011, και τώρα έχει μια κόρη 9 μηνών, την Amalia. Η Portman γέννησε την Amalia λίγες μέρες πριν από τα Academy Awards, για τα οποία έλαβε υποψηφιότητα για την καλύτερη ηθοποιό για το ρόλο της στο Jackie. Αν το νυφικό της ήταν ένδειξη του δολοφονικού της στυλ, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Portman είχε επίσης φημισμένο στυλ μητρότητας.

Η βραβευμένη ηθοποιός αφιέρωσε την ομιλία της για τον Μαύρο Κύκνο Όσκαρ  στην «όμορφη αγάπη της, Μπέντζαμιν, η οποία μου έδωσε τώρα τον σημαντικότερο ρόλο μου στη ζωή μου». Αυτό το επίτευγμα ήρθε λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους. Από τους συνεργάτες χορού επί σκηνής έως τους πραγματικούς συντρόφους, δεν μπορείτε να βρείτε μια ιστορία αγάπης πολύ πιο περίεργη από τη δική τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα