Κορονοϊός Πέτρος Γαϊτάνος Jumbo: Και όμως επέστρεψε με νέο διαφημιστικό πασχαλινό σποτ [vid]

Κορονοϊός Πέτρος Γαϊτάνος Jumbo: Η πανδημία του κορονοϊού εφέτος φέρνει ένα διαφορετικό Πάσχα σε όλους, κάτι που έσπευσε να… ξεκαθαρίσει και ο Πέτρος Γαϊτάνος στη νέα διαφήμιση του Jumbo, στην οποία μας μιλά από το σπίτι του.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος που δεν μπορεί να λείψει από τη ζωή μας ειδικά τις άγιες μέρες αυτού του Πάσχα

εμφανίστηκε και φέτος στα σποτ του γνωστού καταστήματος παιχνιδιών. Ο τραγουδιστής μετά την υπέρβαση που πραγματοποίησε την περασμένη χρονιά θέλησε και φέτος να στείλει μέσω των Jumbo το δικό του μήνυμα. Το μήνυμα του τραγουδιστή για το εφετινό Πάσχα είναι το «Μένουμε σπίτι και πλένουμε καλά τα χέρια μας».

Μάλιστα, με χιούμορ προειδοποιεί για τα… ατυχήματα που μπορεί να γίνουν στον συνωστισμό για τον Επιτάφιο, ενώ καλεί τον κόσμο να μιμηθούν συχνά τον Πόντιο Πιλάτο… νίπτοντας τας χείρας τους!

«Δέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση – πρωτοβουλία της εταιρείας Jumbο να φτιάξουμε φέτος αυτά τα αισιόδοξα σποτ για δύο λόγους. O πρώτος αφορά τη διάθεσή μας να μεταφέρουμε χαρά και χαλάρωση στους ταλαιπωρημένους από την καραντίνα πατριώτες μας. Και ο δεύτερος γιατι οι σκέψεις και οι απόψεις μπορεί να είναι πολλές, όμως το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας μας σίγουρα θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει το μήνυμα: Χαρά, Υπομονή και Ασφάλεια στο σπίτι»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός Πέτρος Γαϊτάνος Jumbo, [vid],koronoios petros gaitanos Jumbo, [vid]