Μια συγκλονιστική εικόνα του Σωτήρη Τσιόδρα στον οικισμό Ρομά της Λάρισας

ΜΕΤΕΒΗ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ 20 ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, COVID-19, ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

O καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας προσπαθεί να εξηγήσει σε συγκεντρωμένους στον οικισμό  Ρομά Νέας Σμύρνης της Λάρισας την σοβαρότητα της κατάστασης μετά τον εντοπισμό 20 κρουσμάτων κορωνοϊού, Covid-19, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η μετάδοση του ιού σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάρισα:

Βίντεο με τον έντονο διάλογο κατοίκου του καταυλισμού στη Νέα Σμύρνη με τον Χαρδαλιά-BINTΕΟ,ΦΩΤΟ

Στον οικισμό έχουν μεταβεί επίσης, με ελικόπτερο σούπερ πούμα της Πυροσβεστικής, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον οικισμό των Ρομά όπου μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί από τους ελέγχους του ΕΟΔΥ 20 κρούσματα της επιδημίας, σε καραντίνα θα μπει και η δομή μεταναστών στο Κουτσόχερο της Λάρισας, καθώς από την ιχνηλάτηση προέκυψε ότι ο 32χρονος Ρομά που ήταν το πρώτο διαπιστωμένο κρούσμα είχε επαφές και με μη διαμένοντες στη συγκεκριμένη δομή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάρισα: Βίντεο με τον έντονο διάλογο κατοίκου του καταυλισμού στη Νέα Σμύρνη με τον Χαρδαλιά-BINTΕΟ,ΦΩΤΟ

Όλοι οι θετικοί στον ιό θα μεταφερθούν σε δομή φιλοξενίας και συγκεκριμένα στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Αρωγή», όπου θα παρακολουθούνται από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ενώ όλοι όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες θα μεταφερθούν σε ξενοδοχεία με μέριμνα της ΓΓΠΠ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάρισα: Βίντεο με τον έντονο διάλογο κατοίκου του καταυλισμού στη Νέα Σμύρνη με τον Χαρδαλιά-BINTΕΟ,ΦΩΤΟ

lifo.gr

The post Μια συγκλονιστική εικόνα του Σωτήρη Τσιόδρα στον οικισμό Ρομά της Λάρισας appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σωτήρη Τσιόδρα, Ρομά, Λάρισας,sotiri tsiodra, roma, larisas