Κορονοϊός Ολλανδία: 98 νέοι θάνατοι

16:42 1/5/2020 - Πηγή: Flash.gr

Κορονοϊός Ολλανδία: Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του ιού που έχει εξελιχθεί σε πανδημία στη χώρα της τουλίπας αυξήθηκε κατά 475 φθάνοντας σε 39.791. Τη συγκεκριμένη είδηση ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές την Παρασκευή. Από εκεί και πέρα, καταγράφηκαν και 98 νέοι θάνατοι.

Ο αριθμός των νεκρών από την covid-19 στη χώρα ανέρχεται πλέον σε 4.893, ανέφερε στην καθημερινή του ενημέρωση το Ολλανδικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας. Το Ινστιτούτο προειδοποίησε ότι δεδομένου πως αναφέρεται μόνο σε επιβεβαιωμένα κρούσματα, ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων θα είναι μεγαλύτερος.

Πληροφορίες

για την Ολλανδία

Η Ολλανδία είναι η τρίτη αρχαιότερη χώρα στον κόσμο που έχει εκλεγμένο κοινοβούλιο, ενώ από το 1848 κυβερνάται ως Βασιλευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, οργανωμένη ως ενιαίο κράτος. Η Ολλανδία έχει μακρά ιστορία όσον αφορά την κοινωνική ανοχή και θεωρείται γενικά ως μια φιλελεύθερη χώρα, αφού νομιμοποίησε την άμβλωση, την πορνεία και την ευθανασία, διατηρώντας παράλληλα μια προοδευτική πολιτική για τα ναρκωτικά. Το 2001, έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που νομιμοποίησε το γάμο ατόμων του ιδίου φύλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα