«Κιμωλία»: Άνοιξε το πρώτο ελληνικό virtual cafe

16:14 8/4/2020 - Πηγή: Flash.gr

Η «Κιμωλία art cafe» μπορεί να μην μπορεί να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει πελάτες, ωστόσο στο πλαίσιο της ανάγκης του κόσμου για social gathering εν καιρώ social distancing, άνοιξε το πρώτο για την Ελλάδα virtual cafe. Πατώντας το σύνδεσμο, μεταφέρεσαι στο «Κιμωλία online art cafe», στην ψηφιακή βερσιόν

της «Κιμωλίας», κλείνεις τραπέζι για σένα και μέχρι τέσσερις φίλους και κανονίζεις ραντεβού για (σπιτικό) καφέ και κουβεντούλα, σαν τον «παλιό καλό καιρό».

Χάρη στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Moodle και με τη συνέργεια της εταιρίας πληροφορικής Eummena, δεκαπέντε ψηφιακά τραπέζια βρίσκονται δωρεάν στη διάθεση του κοινού, με μόνη προϋπόθεση την έγκαιρη προμήθεια κωδικού πρόσβασης για σένα και την παρέα σου.

Ο κωδικός είναι ενεργός για ένα εικοσιτετράωρο και δεν επιτρέπει την είσοδο άσχετου λογαριασμού στο τραπέζι ούτε την καταγραφή των συνομιλιών.

Είτε πρόκειται για μάζωξη μεταξύ φίλων, είτε για συνάντηση για διάβασμα, αρκεί η πρόσβαση σε υπολογιστή και κάμερα, ενώ πέρα από την κουβεντούλα μπορείς να αφήσεις ψηφιακά ραβασάκια ή να στείλεις αρχεία (αρκεί να μην είναι πολύ ογκώδη). Αν πάλι η απομόνωση σε έχει κάνει έξτρα κοινωνικό, μπορείς να αράξεις στο μπαρ ή στο μεγάλο «τραπέζι της μαμάς» και να μιλήσεις με αγνώστους. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και οι κρατήσεις έχουν συμπληρωθεί ήδη μέχρι τις 12 του μήνα, οπότε βιάσου να κλείσεις ραντεβού!

The post «Κιμωλία»: Άνοιξε το πρώτο ελληνικό virtual cafe appeared first on Flash.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα