Ben Affleck: Η Jennifer Garner είναι ανένδοτη – Τι του απαγόρευσε; [pics]

Ben Affleck: Ο Ben Affleck που είχε αποκαλύψει τα προβλήματα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ και που ήταν η αιτία που χάλασε ο γάμος του με την  Jennifer Garner, τον τελευταίο καιρό δηλώνει πολύ ερωτευμένος με μια άλλη ηθοποιό αυτή τη φορά.

Η  γυναίκα που  έχει κλέψει την καρδιά, στον  47χρονο ηθοποιό είναι η Ana de Armas, 31χρονη ηθοποιός  με καταγωγή από την Κούβα και την Ισπανία. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Deep Water

στη Νέα Ορλεάνη και από τότε είναι αχώριστοι.

O Ben Affleck μάλιστα είχε δηλώσει πως είχε συμφωνήσει να «συνεργαστεί με την Jennifer για να προετοιμάσει τα παιδιά για να γνωρίσουν την Ana de Armas.

Σύμφωνα όμως με πρόσφατα  δημοσιεύματα που κυκλοφορούν η Jeniffer Garner  φαίνεται να απαγορεύει στον Ben να γνωρίσει στα τρία παιδιά τους την Ana, αν και δεν έχει κανένα απολύτως θέμα με την Ana, και ούτε υπάρχει πρόβλημα στο να την εγκρίνει. Απλά δεν θέλει να την γνωρίσουν ακόμη τα παιδιά, και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτό.

Ο 47χρονος ο οποίος απέκτησε τη 14χρονη Violet, την 11χρονη Seraphina, και τον 8χρονο γιο του Samuel με την Garner, φαίνεται να καταλαβαίνει τον δισταγμό της, σύμφωνα με το Us Weekly.

Ποια είναι η Ana de Armas

Η Ana de Armas, είναι μια 31χρονη ηθοποιός κουβανο-ισπανικής καταγωγής. Αν και ξεκίνησε την καριέρα της σε ισπανόφωνες ταινίες, μετέβη με επιτυχία στο Χόλιγουντ, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες όπως το «War Dog» και στην συνέχεια υποδύθηκε την φίλη – έστω και σε ολόγραμμα- του Ράιαν Γκόσλινγκ στην ταινία Bladerunner. Πιο πρόσφατα, πρωταγωνιστεί ως το κορίτσι του James Bond στο πλευρό του Daniel Greg, στην επερχόμενη τελευταία ταινία.

Keywords
Τυχαία Θέματα