ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

10:47 16/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Ο «πόλεμος» στο κέντρο της Αθήνας, με τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών, αλλά και μεταξύ ακροδεξιών και αλλοδαπών, με αφορμή τη στυγνή δολοφονία του 44χρονου πατέρα στην περιοχή της πλατείας...
Βικτωρίας, θα βρεθούν στο επίκεντρο του υπουργικού συμβουλίου, το οποίο θα συνεδριάσει το απόγευμα της Δευτέρας, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας
του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, τα αποτελέσματα αλλά και τη δέσμη των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης θα παρουσιάσει στο υπουργικό ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Στο μεταξύ, το πρωί της Κυριακής, και για τρεις ώρες, έμεινε κλειστή η οδός Πατησίων στην Αθήνα, λόγω επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το Πολυτεχνείο.

Το Σάββατο σημειώθηκε νέο σοβαρότατο περιστατικό όταν μια ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα των Εξαρχείων και στην είσοδο της λαϊκής αγοράς, στη οδό Καλλιδρομίου και Χαριλάου Τρικούπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, με σοβαρά εγκαύματα τα οποία νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ο ένας διασωληνωμένος.

Από την επίθεση, την οποία καταδίκασαν όλα τα κόμματα, καταστράφηκαν τρία αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες.

«Σταθερή και ελεγχόμενη», παραμένει η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Καφκά, 31 χρόνων, τραυματία κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, στη ΜΕΘ του οποίου νοσηλεύεται.
Keywords
Τυχαία Θέματα