Βγαινει παντου και σε ολα τα μμε ο τζιτζικωστας

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΒΑΓΓΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ!
Σε αντίθεση με τον πραγματικά αντιτηλεοπτικό Βαγγέλα Μεϊμαράκη που έχει κρυφτεί στην Συγγρού και δεν βγαίνει σε...
κανένα ΜΜΕ, ούτε καν απαντάει σε ερωτήσεις που του στέλνουν οι δημοσιογράφοι για τις εφημερίδες τους(!) ο Α. Τζιτζικώστας βγαίνει κάθε μέρα σε 2-3 κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και sites. Σήμερα βγήκε στους "Αταίριαστους" του ΣΚΑΪ. Στην εκπομπή ο Α. Τζιτζικώστας άσκησε έντονη κριτική στον
Α. Τσίπρα μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ τονίζοντας ότι πρέπει να πάρει άμεσα θέση για το θέμα Φίλη.
«Η γενοκτονία των Ποντίων είναι μια εθνική θέση, τώρα έχουμε δώσει λόγο στις τουρκικές εφημερίδες να ξεσαλώνουν. Ο Ν. Φίλης έπρεπε να έχει παραιτηθεί» είπε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, ενώ αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν κάποιος από την κυβέρνηση να εκφράζει θέσεις που είναι εθνικά επικίνδυνες.
Τις βολές του έριξε και πάλι στον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη καθώς τον κατηγόρησε ότι δεν κάνει καμία συζήτηση για το αύριο της ΝΔ και ότι μάλλον δεν έχει θέσεις γιατί δεν τις εκφράζει πουθενά.
«Χάσαμε τις εκλογές του Σεπτεμβρίου ενώ η χώρα είχε νωρίτερα βυθιστεί στο χάος. Κοντέψαμε να βγούμε από την ΕΕ ζήσαμε τα χειρότερα του ΣΥΡΙΖΑ και όχι απλά δεν κερδίσαμε αλλά χάσαμε και επιπλέον ανθρώπους», όπως χαρακτηριστικά είπε.
«Τον κύριο Μεϊμαράκη τον σέβομαι και τον εκτιμώ αλλά οι εποχές άλλαξαν και η ΝΔ πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και δομές Ή αλλάζουμε ή ξαναχάνουμε».
Για τους άλλους δύο συνυποψήφιούς του είπε «Είναι φίλοι μου και ο Άδωνις και ο Κυριάκος. Έχουν θέσεις και είναι οι μόνοι μαζί με μας που έχουν θέσεις για το αύριο».
Keywords
Τυχαία Θέματα