Βαρύ το κλίμα στον συριζα λόγω των πολιτικών εξελίξεων

09:27 19/5/2021 - Πηγή: Fimotro
Βαρύ το κλίμα και στην παρέα του Πολάκη με τον Παππά

Παραμένει βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ. Δημοσκοπήσεις, εσωκομματική γκρίνια, λάθος αντιπολιτευτική στρατηγική και Καλογρίτσας δημιουργούν ένα εξαιρετικά αρνητικό κλίμα στο κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, απομακρύνοντας ακόμα περισσότερο τον Α. Τσίπρα από τον μεσαίο χώρο. Aποκούμπι

στην παρέα του Παύλου Πολάκη, του μοναδικού, ίσως, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζει σθεναρά, βρήκε την Τρίτη το το βράδυ ο Νίκος Παππάς.

Την ημέρα που ο Χρήστος Καλογρίτσας όχι απλώς τον ονομάτισε, αλλά κατά την κατάθεσή του στην προανακριτική επιτροπή τον περιέγραψε με στοιχεία που παρουσίασε ως τον βασικό ενορχηστρωτή των προσπαθειών για τη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ ΤV, ο πρώην υπουργός του Αλέξη Τσίπρα επέλεξε να συμφάγει με τον αψύ Σφακιανό στο γνωστό ουζερί «Ψαρομεζέδες» στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, το μενού, εκτός από… Καλογρίτσα και βοσκοτόπια, είχε πράσινη σαλάτα, καλαμάρι, γαύρο και γαρίδες ψητές. Τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν παραβίασαν τα μέτρα προστασίας για τον κοροναϊο, όπως είχε πράξει κατά το παρελθόν ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ. Στην παρέα των δυο πρώην υπουργών, ήταν και η σύζυγος του κ. Πολάκη.

The post Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω των πολιτικών εξελίξεων appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα