Το αποπαιδι της ερτ

12:14 23/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Μαρίνα Αποστολάκη
Έντονες είναι οι αντιδράσεις τόσο στην Αγία Παρασκευή όσο και σε κυβερνητικό επίπεδο για τις επιλογές του Λάμπη Ταγματάρχη στην ΕΡΤ. Του προσάπτουν ότι προσπαθεί να κάνει την ΕΡΤ μαγαζάκι του και ότι ασχολείται μόνο με την...
τηλεόραση (που έχει και τα «μπικικίνια» με εξωτερικές παραγωγές κλπ) και έχει παραμελήσει εντελώς τα υπόλοιπα μέσα της δημόσιας τηλεόρασης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι προσλήψεις των συμβασιούχων,
όπου έγιναν τα απίστευτα μαγειρέματα για να προσληφθούν, η ανηψιά του, κα Ράνια Τσιτσιμπίκου, η «φίλη» του κα Αβρούσιν Λιλιάνα του Μάρκ, ο κολλητός του κος Ανδρέας Ρουμελιώτης, ο συνταξιούχος-μονοθεσίτης κος Γιάννης Πολίτης και άλλα φιλαράκια.
Έτσι έμεινε παραπονεμένο το ραδιόφωνο καθώς από τους 63 συμβασιούχους οι 55 είναι για την τηλεόραση και μόνο 8 εργάζονταν αποκλειστικά για το ραδιόφωνο, το οποίο είναι και το μοναδικό που εκπέμπει πανελλαδικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση έχει διαμηνύσει αρμοδίως ότι γνωρίζει εκ των έσω τις διεργασίες που έγιναν και ενόψει δεκάδων προσφυγών στη δικαιοσύνη, έχει καλέσει το ΔΣ της ΕΡΤ να διορθώσει την κατάσταση που επικρατεί στο ραδιόφωνο το οποίο έχει αποψιλωθεί εντελώς κι έχει καταντήσει να είναι το αποπαίδι της ΕΡΤ.
Keywords
Τυχαία Θέματα