Στηρίζουμε τις διμοιρίες της Υ.Α.Τ. και της Υ.ΜΕ.Τ.

...κι όμως το είδαμε και αυτό! Στην αρχή όταν το πρωτοδιάβασα νόμιζα πως ήταν αστείο! Πως δεν μπορεί να είναι τόσο βλάκες αυτά τα δίποδα θηλαστικά! Κι όμως υπάρχει αυτός ο τίτλος σε ομάδα στο facebook! Μάλιστα λοιπόν, "Στηρίζουμε τις διμοιρίες της Υ.Α.Τ. και της Υ.ΜΕ.Τ." πού αλλού? Στο μέρος που υπάρχουν τόσες αναφορές για το πώς και γιατί υπάρχει το fb......πράγματι κάθε μέρα βλέπουμε πως το βαρέλι δεν έχει πάτο! Ας βγουν τα ΜΑΤ, αφού είναι άντρες (!) ένας-ένας σε δημόσιο χώρο και ας πει τί δουλειά κάνει σε μία πλατεία γεμάτη κόσμο, να
δει τί υποστήριξη θα έχει από αυτούς που...
τον πληρώνουν αυτοί οι τσάμπα μάγκες...

...έδειραν γέρους, γριες, συνταξιούχους, νέους, φοιτητές, παιδιά και ακόμα αναρωτιούνται γιατί δεν πρόκειται να βρουν την αποδοχή από τους πολίτες? Μέχρι εκεί λέω να γράψω επί του θέματος, άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ τέτοια ώρα με τους κρατικούς τραμπούκους που θέλουν και τη στήριξη των πολιτών από ρουφιανοσελίδες. Για 700 ευρώ ρε ψωμόλυσσες χτυπάτε το κόσμο! Για 700 ευρώ ανέχεστε να σας φτύνουν και να σας βρίζουν την οικογένεια! Για 700 ευρώ ανέχεστε να σας βρίζουν τη μάνα και θέλετε την υποστήριξή μας? Ακόμα και οι άστεγοι έχουν φίλους αληθινούς, εσείς έχετε?

Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν για να αγαπηθούν.
Τα πράγματα δημιουργήθηκαν για να χρησιμοποιηθούν.
Ο λόγος που ο κόσμος είναι μέσα σε ένα χάος,
είναι γιατί τα πράγματα έχουν αγαπηθεί
και οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιηθεί...

"Σκέψου πως εκατομμύρια σπερματοζωάρια βγήκαν αλλά το δυνατότερο και γρηγορότερο, ίσως και ικανότερο ήταν αυτό που γονιμοποίησε το ωάριο που εμείς δημιουργηθήκαμε! Δεν είναι τυχαίο, έτσι πράττει η φύση για να αντέχουμε τα πάντα, να βρίσκουμε λύσεις και να επιβιώνουμε!" Ωραίο πράγμα είναι να ξέρεις τη θέση σου στο κόσμο και να μπορείς να δείχνεις πως πράγματι είσαι το δυνατότερο και το γρηγορότερο σπερματοζωάριο που ξέρει να επιβιώνει και τί του γίνεται γύρω του..."

http://ligesskepsis.blogspot.com
Keywords
Αναζητήσεις
υ.με.τ, στηριζουμε τις δοιμιριες υατ
Τυχαία Θέματα