Τα ιωαννινα τελευταιος σταθμος περιοδειας της ριτας πικρου μωραϊτακη

13:26 23/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Τελευταίος σταθμός της περιοδείας της ήταν τα Ιωάννινα, για την Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη, την υποψήφια ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, πριν επιστρέψει στην Αθήνα για την κορυφαία συγκέντρωση...

που θα πραγματοποιήσει σήμερα, Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Στα Ιωάννινα, η κα
Πικρού Μωραϊτάκη, βρέθηκε την Πέμπτη, 22 Μαΐου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τοπικούς παράγοντες και απλούς πολίτες. Η κα Πικρού Μωραϊτάκη άκουσε τα αιτήματα των πολιτών, τα οποία χρήζουν ευρωπαϊκής διαβούλευσης και λύσης και συζήτησε τις προτάσεις τους.

Επί τάπητος τέθηκε το ζήτημα της βελτίωσης των υποδομών της περιοχής, ώστε τα Ιωάννινα να υπάρχει καλύτερη σύνδεση με τη Δυτική Ελλάδα. Μάλιστα συζητήθηκαν θέματα αξιοποίησης των πόρων του ΕΣΠΑ για το οδικό δίκτυο. Επίσης, συζητήθηκαν δράσεις για την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας ώστε να μείνουν οι νέοι στον τόπο τους, καθώς παρεμβάσεις ώστε να ανακουφιστούν οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως οι γυναίκες και η Τρίτη ηλικία, από τις επιπτώσεις της κρίσης.

Ιδιαίτερα μάλιστα εποικοδομητική ήταν η συζήτηση που είχε με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Νικόλαο Γκόντα, και δημοτικό σύμβουλο, Δημήτρη Τεχνετζή, οι οποίοι της παρουσίασαν νέες καινοτόμες ιδέες για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
Keywords
Τυχαία Θέματα