Στην ομονοια σημερα η κεντρικη προεκλογικη συγκεντρωση του συριζα

08:33 14/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Στην Ομόνοια στις 7.30 το απόγευμα θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη διακυβέρνηση της χώρας για να αποκαταστήσουμε το δικαίωμα της ελληνικής οικογένειας, κάθε...
Ελληνίδας και κάθε Έλληνα, στην αξιοπρεπή διαβίωση, την ασφαλή εργασία και τη δίκαιη αμοιβή» τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ
χθες στην Πάτρα.

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι δεν υπάρχει πια δίλημμα ευρώ ή ΣΥΡΙΖΑ, επειδή όπως πρόσθεσε «εμείς είμαστε ξεκάθαροι, και ευρώ και ΣΥΡΙΖΑ», ενώ όπως συμπλήρωσε «ένα είναι το πραγματικό δίλημμα: Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ».

Στράφηκε, δε, κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «δεν θα τη γλιτώσουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Δεν θα περάσουν το Μνημόνιο από την πίσω πόρτα την Κυριακή με το κόλπο του ευρώ, για να συγκυβερνήσουν και να το εφαρμόσουν από τη Δευτέρα».

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο ότι λένε ψέματα προσθέτοντας: «Μας φοβίζουν με τους μισθούς και τις συντάξεις, αυτοί που τους έχουν πετσοκόψει δύο και τρεις φορές, που έχουν βάλει τις υπογραφές τους στο Μνημόνιο».
Keywords
Τυχαία Θέματα