Νικητης της κρισης της αγορας το citroen c3 diesel

08:23 14/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Οι εποχές αλλάζουν. Μέσα από τις μεταβολές, που η κρίση προκαλεί, ξεχωρίζει και η μείωση της αγοράς αυτοκινήτου, που για μια ακόμα χρονιά μειώνεται κατά 40% σε σχέση με πέρυσι.
Οι καταναλωτές, σε σχέση με δύο χρόνια πριν, επιλέγουν πλέον...
με διαφορετικά κριτήρια. Ζητάνε οικονομία στο κόστος καυσίμου και το C3 diesel προσφέρει 50%, ζητάνε οικονομία τελών και το C3 έχει μηδέν, ζητάνε να το αποκτήσουν οικονομικά και το C3 diesel είναι φθηνότερο ακόμα και από τα βενζινοκίνητα.
Και επιπλέον το C3 τους παρέχει μέγεθος κατάλληλο για τη μεσαία οικογένεια, αξιοπιστία, ασφάλεια αλλά και σύγχρονο σχεδιασμό.
Σε αυτό το διαφορετικό περιβάλλον οι κινητήρες diesel κυριαρχούν. Και η Citroen με τα C3 και C4 diesel ανατρέπει τα στερεότυπα. Από τους πρώτους μήνες ξεχωρίζει και τον Μάιο παίρνει την πρώτη θέση. Ο λόγος είναι απλός ! Απαντάει στις σύγχρονες ανάγκες.
Η Citroen από νωρίς μέσα στο 2012, έμπρακτα κατέρριψε το μύθο του ακριβότερου diesel, απαντώντας στις απαιτήσεις για, χωρίς συμβιβασμούς, απόλυτη οικονομία καύσιμου, τελών και τεκμηρίου. Αυτή η πολιτική των φθηνότερων diesel της Citroen, εξασφαλίζει άμεσο καθημερινό όφελος χωρίς «προϋποθέσεις τόσων χιλιομέτρων το χρόνο για να αποσβέσω», οικονομία στη συντήρηση, κέρδος από την τιμή μεταπώλησης (όταν έρθει η ώρα) και αφορά τα νέα και σύγχρονου design μοντέλα C3 και C4, αλλά και το σύνολο της γκάμας χωρίς εξαιρέσεις.
Έτσι προκύπτουν λύσεις και προοπτικές. Ακόμα και μέσα σε κρίσεις υπάρχουν νικητές που ξεχωρίζουν. Στην κρίση της αγοράς αυτοκινήτου οι καταναλωτές επιλέγουν C3 και C4 diesel, αυτοκίνητα της «κρίσης» (;) ή μάλλον της Ευρωπαϊκής λογικής.
Keywords
Αναζητήσεις
c3 diesel ασφαλεια, σιτροεν σ3 ντιζελ 2012 ειναι οικονομικα
Τυχαία Θέματα