Σουμαχερ: υπαρχει ελπιδα να επανελθει, λεει ο ρος μπρον...

Κοντεύουν πια δύο χρόνια από τα Χριστούγεννα του 2013 όταν ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε χτυπήσει σε ατύχημα...
του σκι στις Άλπεις. Έχοντας περάσει 159 ημέρες σε κώμα, και από εκεί και πέρα σε ειδικό χώρο αποκατάστασης εγκατεστημένο στο σπίτι του στην Ελβετία, ο μεγάλος Γερμανός πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 παραμένει ένας ζωντανός-νεκρός εδώ όλο αυτό το διάστημα.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του για την κατάσταση της υγείας του δίνονται με το σταγονόμετρο. Και η τελευταία έρχεται από έναν καλό
του φίλο, τον άλλοτε τεχνικό διευθυντή της Φεράρι Ρος Μπρον, με τον οποίο είχαν μοιραστεί τα περισσότερα πρωταθλήματα στην ιταλική ομάδα αλλά και στην Μπένετον στα δυο πρώτα πρωταθλήματα του Γερμανού.

Ο Μπρον επισκέπτεται αρκετά τακτικά το σπίτι του Σουμάχερ, και σύμφωνα με δηλώσεις του σε αγγλικές εφημερίδες υπάρχει μια αργή εξέλιξη στην υγεία του. «Όλα γίνονται με αργό ρυθμό... αλλά πάντα υπάρχει ελπίδα να επιταχυνθεί η διαδικασία» είπε ο άλλοτε συνεργάτης του Σουμάχερ.

Όπως και να έχει, η εξέλιξη της υγείας του μεγάλου οδηγού της Φόρμουλα 1 εξακολουθεί να απασχολεί τα διεθνή μέσα, και πληροφορίες με το σταγονόμετρο όπως αυτή, δίνουν μια αίσθηση αισιοδοξίας ότι ο Γερμανός πολυπρωταθλητής ίσως σε κάποια φάση της ζωής του θα μπορέσει να έρθει σε μία κατάσταση που θα μπορεί να είναι λειτουργικός.

Οι φίλοι του, όσοι τον γνώρισαν στις πίστες αλλά και οι φανατικοί της Φόρμουλα 1 σε όλον τον κόσμο, γνωρίζουν πόσο μαχητής υπήρξε και ούτε μία στιγμή δεν έχουν χάσει την ελπίδα για την μεγάλη επιστροφή του Πρωταθλητή στη ζωή.
Keywords
Τυχαία Θέματα