ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

12:03 1/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Στους φόρους απέδωσε την ακρίβεια ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου τον οποίο σφυροκόπησαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος με τη σειρά του κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι...
«κατέστρεψε την αγορά με την ακραία πολιτική της».
«Με την ψεύτικη αισιοδοξία της η κυβέρνηση δεν πείθει ούτε τους βουλευτές της», σχολίασε ο A. Σαμαράς. «Θα
κερδίσουμε το στοίχημα», ανταπάντησε ο πρωθυπουργός και υποστήριξε ότι τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης φαίνονται.
Την ίδια ώρα, αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του Αντώνη Σαμαρά στο κάλεσμα του Γιώργου Παπανδρέου να ξεφύγει από το παρελθόν και την υπεράσπιση του Κώστα Καραμανλή».
Ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε ότι στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου βλέπει τον προηγούμενο πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον κ. Παπανδρέου ότι έχει χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα.
Αποφασισμένος να ρίξει φως σε όλες τις υποθέσεις δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, απαντώντας στην ερώτηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων. «Δε θα σταματήσουμε. Φως σε όλα», σημείωσε ο Γ. Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση αναμένει και επισήμως το τι θα στείλει η δικαιοσύνη στη Βουλή. «Η μισή κυβέρνηση είναι εμπλεκόμενη στην υπόθεση των υποβρυχίων» υποστήριξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Keywords
Τυχαία Θέματα