Διέγραψαν μέλη της ΔΑΠ για τα μάτια της Άρτεμις Αστεριάδη!

11:15 1/4/2011 - Πηγή: 24wro
Με άμεση διαγραφή απάντησε η κεντρική διοίκηση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ...
στη διοργάνωση πάρτυ που επιχείρησαν να διοργανώσουν μέλη της στο ΤΕΙ Χανίων.

Θα μας πείτε που είναι το περίεργο, ωστόσο όποιος είδε την αφίσα κατάλαβε τι προκάλεσε το μένος της ηγεσίας των γαλάζιων νεολαίων.

Οι νεαρές starlet της εγχώριας showbiz Άρτεμις Αστεριάδη
και Μπέτυ Κουράκου με σχεδόν αδαμιαία περιβολή "κοσμούσαν" την αφίσα, η οποία προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις που δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά της ηγεσίας της ΔΑΠ στην Αθήνα.

Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε λίγη ώρα να διαγραφούν δια παντός οι υπεύθυνοι της όλης ιστορίας ενώ υπήρξε άμεση προειδοποίηση προς όλες τις οργανώσεις πως όποιος υποπέσει σε παρόμοιο συμβάν θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Πάντως η αντίδραση αυτή της ηγεσίας νεολαίας της ΝΔ προκάλεσε εντύπωση καθώς επι χρόνια συντηρούνταν ένα καθεστώς ανοχής σε παρόμοιες περιπτώσεις, δείγμα πως όντως φέτος το έχουν πάρει απόφαση να αλλάξουν νοοτροπία και να πολιτικοποιηθούν. Δεν πάει πολύς καιρός άλλωστε από την παρουσίαση της πρώτης ολοκληρωμένης πρότασης για την αναμόρφωση των ελληνικών πανεπιστημίων.

Για την ιστορία βέβαια το πάρτυ ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με την αφίσα, καθώς εκτός της διαγραφής οι υπεύθυνοι υποχρεώθηκαν να ακυρώσουν και το πάρτυ.


Keywords
Τυχαία Θέματα