Ψηφο εμπιστοσυνης ζητα - ξανα- ο μοντι

Την έγκριση της Βουλής και της Γερουσίας στα νέα μέτρα λιτότητας που προτείνει, είναι αποφασισμένος να εκμαιεύσει ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι που νωρίτερα σήμρα ζήτησε και επισήμως ψήφο εμπιστοσύνης από την Κάτω Βουλή. Το πακέτο των νέων μέτρων...
λιτότητας, ύψους 33 δισ. ευρώ, που ήδη διχάζει τη Βουλή, με τους βουλευτές
της Λέγκας του Βορρά να διαμαρτύρονται γοερά τις τελευταίες ημέρες, υψώνοντας ακόμα και πανό (!) μέσα στη Βουλή και κατηγορώντας τους Ευρωπαίους εταίρους και τα μέλη της κυβέρνησης Μόντι για ληστεία των Ιταλών πολιτών και για προδοσία (!!!)

Ο κύριος Μόντι είναι αποφασισμένος να συνεχίσει, γνωρίζοντας δε πως η κυβέρνηση τεχνοκρατών που έχει συστήσει υποστηρίζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία και αναμένεται να κερδίσει εύκολα την ψήφο εμπιστοσύνης τόσο της Άνω όσο και της Κάτω Βουλής, προχωρά σε συνεχή ανανέωση της εμπιστοσύνης απέναντι στο πρόσωπό του και στις πολιτικές του επιλογές και αποφάσεις.

Ως εκ τούτου, την Παρασκευή στις 11 το πρωί θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή και μετά από την Γερουσία, το αργότερα μέσα στις επόμενες ημέρες και πάντως πριν από τα Χριστούγεννα.
Keywords
Τυχαία Θέματα