Πώς θα λειτουργούν τα καταστήματα από αύριο στην αττική

12:55 10/2/2021 - Πηγή: Fimotro
Ανοιχτά ανθοπωλεία το Σαββατοκύριακο

Σε διευκρινίσεις όσον αφορά το lockdown στο λεκανοπέδιο Αττικής προχώρησε από το κτίριο της Πολιτικής Προστασίας ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, εξήγησε για τα μέτρα.

Όσον αφορά τα καταστήματα, εξαιρούνται:Καταστήματα τροφίμωνΦαρμακείαPet ShopsΕπιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών, αποκλειστικά για την επισκευή συσκευών,
την εξόφληση λογαριασμών και την ανανέωση υπολοίπουΚαταστήματα οπτικών/ακουστικών βαρηκοΐας, κατόπιν ραντεβούΚαταστήματα πώλησης περουκών και ποστίς, κατόπιν ραντεβούΛιανικό εμπόριο πώλησης ανθέων (ειδικώς για 13-14/2/2021)Κάθε επιχείρηση λιανικής πώλησης με τη μέθοδο e-shopΚαι οι εξής υπηρεσίες:ΚαθαριστήριαΠρατήρια Υγρών ΚαυσίμωνΚΤΕΟΣυνεργεία οχημάτων

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι, για επιχειρήσεις τροφίμων, λαϊκές αγορές, pet shops, καθαριστήρια, υπηρεσίες τηλεφωνίας η διάρκεια ισχύος των μέτρων από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου θα προβλέπεται:

Ωράριο λειτουργίας (προαιρετικό): τις καθημερινές από 7:00 π.μ. έως 8:30 μ.μ. και τα Σάββατα από 7:00 π.μ. έως 5:30 μ.μ.

The post Πώς θα λειτουργούν τα καταστήματα από αύριο στην Αττική appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα