''περιμενω την τελικη αποφαση της κυβερνησης για το γαλα''...

22:03 21/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Την τελική απόφαση της κυβέρνησης για το γάλα περιμένει ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, προκειμένου να τοποθετηθεί με τη «δέουσα υπευθυνότητα» -όπως χαρακτηριστικά...
αναφέρει- για το θέμα.

Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει το φλέγον αυτό ζήτημα, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανέφερε: «Αναμένω τη διαμόρφωση του τελικού κειμένου της συμφωνίας για το γάλα, το οποίο αρχικώς επρόκειτο να ανακοινωθεί μέχρι και την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής, προκειμένου να τοποθετηθώ με τη δέουσα υπευθυνότητα, όπως άλλωστε, θεωρώ, ότι έπραξα μέχρι σήμερα».

Νωρίτερα, την Παρασκευή, σε
σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στη Βουλή, ο κ. Χαρακόπουλος επέμεινε στην άποψη ότι οι προωθούμενες ρυθμίσεις θα καταστρέψουν την εγχώρια παραγωγή, χωρίς μάλιστα να μειώσουν τις τιμές.

Σημείωσε, δε, πως «αν ου μη γένοιτο περάσει η διάταξη, θέλω να δω τι θα λένε σε ένα χρόνο όσοι σήμερα μιλούν για μείωση τιμών».

Οι διαφοροποιήσεις των βουλευτών αναφορικά με το θέμα του φρέσκου γάλακτος έχουν προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην κυβέρνηση. Μάλιστα, ο Αντώνης Σαμαράς έστειλε σήμερα αυστηρό μήνυμα από τις Βρυξέλλες κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις που υπάρχουν.

«Είναι άδικο αλλά και στενάχωρο για τον κόσμο τη μέρα που η Ελλάδα ανοίγει τα φτερά της να υπάρχουν τέτοιες παραφωνίες και ιδιαίτερα όταν μαθαίνω ότι επίσημα πια στον ΣΥΡΙΖΑ διερωτώνται αν θα καταφέρουν να μείνουν ένα ενιαίο κόμμα. Προχωράμε και όλα θα γίνουν κανονικά όπως πρέπει», ήταν η απάντηση-μήνυμα του πρωθυπουργού στους βουλευτές και υπουργούς που δηλώνουν ότι θα καταψηφίσουν τη σχετική διάταξη.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα