Ο τουρισμος κατεγραψε ιστορικο ρεκορ το 2015 λεει η κουντουρα...

08:15 21/4/2016 - Πηγή: Fimotro
Ανακοίνωση - απάντηση στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο, αναφορικά με όσα υποστήριξε...
για τον τουρισμό και τα αιτήματα αεροπορικής εταιρείας, εξέδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «ο κ. Κουμουτσάκος, δεν έχει ενημερωθεί ότι οι οι “25 αναπάντητες επιστολές” που επικαλείται η αεροπορική εταιρεία, αφορούν σε όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια καθ’ ομολογία του εκπροσώπου της εταιρείας σε συνεντεύξεις του και εάν ανατρέξει
στα δημοσιεύματα προηγουμένων ετών με θέμα τη συγκεκριμένη εταιρεία και τα αιτήματά της, θα διαπιστώσει ότι απευθύνονταν στις κυβερνήσεις της ΝΔ και των τότε Υπουργών της».

Προσθέτει δε, πως «αντί λοιπόν να επικαλείται αδιαφορία της σημερινής κυβέρνησης, ας ρωτήσει τα στελέχη των τότε κυβερνήσεων της ΝΔ για ποιο λόγο δεν απάντησαν στις επιστολές που έλαβαν και γιατί οι ίδιοι αγνόησαν τις αναπτυξιακές προτάσεις της εταιρείας».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης, η κυρία Κουντουρά κάνει λόγο για «προφανείς ανακρίβειες» που εμπεριέχονται στη δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ, τις οποίες αποδίδει στη «μη έγκυρη ενημέρωση του επί του ζητήματος ή λόγω βιασύνης και όχι επειδή επιχειρεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις».

Κλείνοντας αναφέρει πως «του υπενθυμίζω ότι ο ελληνικός τουρισμός το 2015 κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ αφίξεων και εσόδων και το 2016 παρουσιάζει θετική προοπτική. Ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως πεδίο ανάπτυξης πολιτικών και μικροκομματικών αντιπαραθέσεων».
Keywords
Τυχαία Θέματα