''ο συριζα δεν πειθει ουτε καν τους δικους του''...

17:59 22/8/2013 - Πηγή: Fimotro
Για «προσπάθεια απαξίωσης κάθε θετικού αποτελέσματος» της χώρας τον τελευταίο χρόνο κατηγόρησε την Κουμουνδούρου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας ...
του ΣΥΡΙΖΑ.
«Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί θεωρούν ως πολύ πιθανό πια, ότι η Ελλάδα θα επιτύχει φέτος πρωτογενές πλεόνασμα. Όχι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, που επιμένει να καταστροφολογεί… Όλοι οι διεθνείς
οργανισμοί προεξοφλούν πια ότι, η Ελληνική οικονομία θα βγει από την ύφεση την επόμενη χρονιά. Όχι όμως και ο ΣΥΡΙΖΑ», παρατήρησε ο κ. Κεδίκογλου.
Τόνισε επίσης ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «εμφανίζεται να θέλει να ‘προστατέψει την ελληνική κοινωνία από το Μνημόνιο’, ενώ στην πραγματικότητα θέλει να επαναφέρει όλες τις στρεβλώσεις που οδήγησαν την ελληνική οικονομία στο Μνημόνιο».
Κατηγόρησε μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «δίνει μάχη οπισθοφυλακών του χθες (…) με ψέματα, με συκοφαντίες και προπαγανδιστικά πυροτεχνήματα, στηρίζοντας συντεχνίες που χάνουν κάθε μέρα την παλαιά επιρροή τους και στηρίζοντας βολεμένους που έχασαν πια τα προνόμιά τους».
«Έφτασε στο σημείο χθες να… διαμαρτυρηθεί που η αστυνομία έβαλε τέλος σε παράνομες καταλήψεις του Πολυτεχνείου που διαρκούσαν τριάντα χρόνια. Αυτό που ζητούσε για χρόνια ολόκληρη η κοινωνία, ο ΣΥΡΙΖΑ το αποδοκίμασε. Όμως, ο ελληνικός λαός κατάλαβε πια το ρόλο του, δεν παρακολουθεί το παραλήρημά του και δεν τον εμπιστεύεται», πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου για να καταλήξει:
«Αυτό είναι το μόνο που άρχισε να καταλαβαίνει και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, γι’ αυτό και οξύνει τις επιθέσεις του κάθε μέρα. Χωρίς να πείθει πλέον ούτε καν τους δικούς του».
«Πάλι καλά που υπάρχει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που από έναν δικό του κόσμο γράφει ανακοινώσεις και μας προσφέρει ευχάριστα διαλείμματα από τη μνημονιακή πραγματικότητα», ανταπάντησε από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, με νεότερη ανακοίνωσή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα