Ο εοππυ στο επικεντρο συναντησης αντιπροσωπειας του πασοκ με τον α.γεωργιαδη...

07:53 9/10/2013 - Πηγή: Fimotro
Ο σχεδιασμός του υπουργείου Υγείας για την εξέλιξη του ΕΟΠΥΥ σε «αγοραστή» υπηρεσιών Υγείας, με παράλληλη μεταφορά των μονάδων του στο ΕΣΥ και δημιουργία ...
του Δικτύου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.
Όπως ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ, στηρίζει τη συγκεκριμένη προοπτική και με τις προτάσεις του σκοπεύει να διασφαλίσει την αποτελεσματική λειτουργία του ΕΟΠΥΥ και του Δικτύου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
Παράλληλα, επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του υπουργού το σύνολο του προσωπικού των μονάδων του ΕΟΠΥΥ θα μεταφερθεί στο ΕΣΥ.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκε το θέμα της τοποθέτησης των ευρισκόμενων σε διαθεσιμότητα καθηγητών επαγγελμάτων υγείας στα δημόσια νοσοκομεία. Ο κ. Γεωργιάδης ενημέρωσε ότι έως τις 30 Νοεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση ώστε να προχωρήσει έγκαιρα η σχετική διαδικασία.
Την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούσαν ο καθηγητής και υπεύθυνος Υγείας της Κ.Ο. Δ. Κρεμαστινός, ο βουλευτής Γ. Κουτσούκος και οι Γ. Κουτρουμάνης, Χ. Πρωτόπαπας και Στ. Μιχαλάκος.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα