Τα ζώδια σήμερα 09/10/2013

03:28 9/10/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Ξεκίνησε την ημέρα σου δυναμικά, αγαπητέ Κριέ, και προσπάθησε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, για να διορθώσεις λάθη ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Θα μπορέσεις να βάλεις μια σειρά γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν, αλλά χρειάζεται και η δική σου αποφασιστική διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, μπορούν να σε αποζημιώσουν στο τέλος της ημέρας, γιατί η

αγάπη που θα εισπράξεις σήμερα από τον σύντροφό σου θα είναι έντονη και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα. Δείξε κι εσύ με την σειρά σου την κατάλληλη ανταπόκριση. Οι ελεύθεροι, ίσως θα πρέπει να γίνετε πιο ανοιχτοί, για να γνωρίσετε κάποιο άτομο, που πραγματικά να σας ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, μπορούν σήμερα να υλοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα χρειαστεί πολύ αυστηρό πλάνο, για να μην ξεφύγεις με τα έξοδά σου, που εξακολουθούν να είναι πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Οι ευκαιρίες που θα φέρει μπροστά σου η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ταύρε, είναι πάρα πολλές και πρέπει να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Πολλά ζητήματα που ήταν στάσιμα, τώρα θα πάρουν το δρόμο τους και θα ζήσεις στιγμές ικανοποίησης από τις εξελίξεις που έρχονται.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός στη σχέση σου, για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Απόφυγε τις δυσάρεστες συζητήσεις σήμερα. Όσο για σένα που είσαι μόνος σου και δεν έχεις κάποια σχέση, η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου, αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά το κλίμα είναι ερωτικό!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ψυχραιμία σήμερα, φίλε Ταύρε, ειδικά σε κάποιες στιγμές έντασης, που θα προκύψουν μέσα στην ημέρα. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή, γιατί τα έξοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, ενώ τα έσοδά σου παραμένουν σταθερά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Αρκετές καταστάσεις που παρέμεναν στάσιμες σε βασικούς τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Δίδυμε, τώρα θα αρχίσουν να εξελίσσονται γρήγορα και καλό είναι να κάνεις ό,τι μπορείς, για να έρθουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Η σημερινή Τετάρτη σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.

Αισθηματικές προβλέψεις

Για τους δεσμευμένους Διδύμους η μέρα θα είναι αρκετά έντονη και αν δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, μπορεί να βρεθείτε σε ρήξη με τον σύντροφό σας. Μην πείτε ή κάνετε πράγματα, που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, εκμεταλλευτείτε τη σημερινή βραδιά για ξεκούραση ή χαλάρωση παρέα με καλούς φίλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, φίλε Δίδυμε, και οι συνεργασίες σου έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Απόφυγε τις κινήσεις που προέρχονται από πανικό και όχι ώριμη σκέψη. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται προσοχή και όχι έξοδα, που θα σε αποσυντονίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Η εσωτερική αναζήτηση είναι αυτή που θα χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα για το ζώδιό σου, φίλε Καρκίνε. Καλό είναι να αποφύγεις μια μελαγχολική διάθεση και να πάρεις ρεαλιστικές αποφάσεις για τους διάφορους τομείς της ζωής σου. Αν δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, σήμερα θα πρέπει να αποδείξεις την αγάπη σου και να πάρεις πρωτοβουλίες, που θα διώξουν τις αμφιβολίες από το ταίρι σου. Μην παραμελείς τη σχέση σου, γιατί δεν θα μπορείς να διορθώσεις τις καταστάσεις αργότερα. Οι αδέσμευτοι, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και μην αγχώνεστε, γιατί σύντομα θα αλλάξουν οι καταστάσεις προς το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα συνεργαστείς με αποτελεσματικό τρόπο και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες. Είναι μια καλή μέρα για νέες συνεργασίες και ξεκινήματα, που θα σου αποδώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου πάλι, χρειάζεται να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις, για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Μην προβείς σε βιαστικές συμφωνίες ή υπογραφές. Άφησε αυτές τις αποφάσεις για μια άλλη στιγμή.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Η σημερινή μέρα, φίλε Λέων, μπορεί να σε βάλει σε μια κατάσταση όπου η θεωρία θα έχει απόσταση από την πράξη. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις προγραμματίσει να κάνεις και μην χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να προχωρήσεις παρακάτω.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα αφού η διάθεσή σου είναι ερωτική και αυτό αλλάζει όλο το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Άφησε πίσω σου λοιπόν τα προβλήματα και πέρνα όσο καλύτερα και ερωτικά γίνεται με τον σύντροφο σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, σήμερα φροντίστε να κάνετε παρέα με αγαπημένα σας άτομα και μην παρασυρθείτε σε γνωριμίες, που δεν είστε σίγουροι ότι σας γεμίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Λέων, κάνε κάποια ξεκαθαρίσματα στη δουλειά σου αυτήν την ημέρα, όπου οι απαιτήσεις είναι πολλές και χρειάζεται λιγότερο άγχος και περισσότερη δράση. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσοχή και δραστικές κινήσεις ελέγχου των εξόδων, για να μπουν πάλι σε σειρά. Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεφύγει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, καλύτερα να αφήσεις λίγο στην άκρη την ευαισθησία σου και να μη δίνεις τόση πολύ σημασία στα σχόλια που μπορεί να γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Εξάλλου, υπάρχουν και άνθρωποι που σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν. Επικεντρώσου στα θετικά και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, ήρθε ο καιρός να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να προσεγγίσεις τον σύντροφό σου και να δεις με ηρεμία κάποια προβλήματα. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις. Εσύ φίλε Παρθένε, που δεν μπορείς άλλο να ανεχτείς την μοναξιά σου, μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά με αγαπημένους φίλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου χρειάζεται συγκέντρωση και οργάνωση, γιατί κάποιες δυσκολίες θα σε προβληματίσουν αρκετά σήμερα. Τα οικονομικά σου ωστόσο, πάνε καλύτερα και κάποιες ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου δεν θα λείψουν και θα σε αναζωογονήσουν.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, γιατί ήδη έχεις κουραστεί αρκετά και δεν θα αποδίδουν οι προσπάθειες που κάνεις. Βρες χρόνο σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Το πλανητικό σκηνικό ανοίγει νέες προοπτικές στον ορίζοντα της ζωής σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα.Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, η επικοινωνία με το ταίρι σου ευνοείται σήμερα και δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία για να διορθώσεις προβληματικά ζητήματα της σχέσης σου. Όσο για σένα, που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις ότι σήμερα η γοητεία που εκπέμπεις θα φέρει δίπλα σου φλερτ και όχι μόνο…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, η δουλειά σου πηγαίνει καλά και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Η πίεση μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στον τρόπο που εργάζεσαι. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να μην ξοδεύεις πολλά χρήματα, διότι ενδέχεται να προκύψουν κάποιες έκτακτες δαπάνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, σε ευνοεί για να λύσεις με τρόπο δυναμικό πολλά ζητήματα, που μέχρι σήμερα σε βασάνιζαν. Θα χρειαστεί να είσαι σε ετοιμότητα και να εκμεταλλευτείς όλες τις θετικές συγκυρίες της ημέρας.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα και η σχέση σου σε γεμίζει από ερωτική διάθεση. Δείξε τα συναισθήματά σου και αποδέξου απλόχερα την αγάπη του συντρόφου σου. Εσύ, φίλε Σκορπιέ, που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, εκμεταλλεύσου την αυξημένη κοινωνικότητά σου σήμερα, για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου σήμερα, αν είσαι Σκορπιός, θα δεις ότι τα σχέδιά σου αρχίζουν να δρομολογούνται και μπορείς να χαρείς με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα. Προσοχή στα οικονομικά ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις, γιατί χρειάζονται σκέψη και καλό προγραμματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Φίλε Τοξότη, αντί να προσπαθείς να αντισταθείς σε όσα συμβαίνουν γύρω σου και να αρνείσαι την πραγματικότητα, καλύτερα να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις καταστάσεις και να κάνεις ό,τι μπορείς κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες. H δυναμικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα με αποφασιστικότητα.Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις μέσα στη σχέση σου, χρειάζονται καλή επικοινωνία και διάθεση συνεννόησης με τον σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, άλλαξε τις καθημερινές σου συνήθειες και γίνε λίγο πιο κοινωνικός σήμερα. Δεν θα σου βγει σε κακό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, σήμερα θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα, γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή και μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη μέρα, γιατί έκτακτα έξοδα προκύπτουν εκεί που δεν το περιμένεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, εκμεταλλεύσου τη δυναμική σου διάθεση και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, με ζητήματα που έχουν μείνει στάσιμα ή σε εκκρεμότητα. Από την άλλη, οι κοινωνικές σκοπιμότητες απαιτούν έξυπνους ελιγμούς στην συμπεριφορά σου και η ερωτική σου ζωή θα σου ζητήσει να κάνεις μία θυσία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν καλά, φίλε Αιγόκερε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις, για να νιώσεις καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη και μπορεί να σε οδηγήσει σε ατέρμονες καταστάσεις. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, αξιοποιήστε το σημερινό βράδυ για μια έξοδο με φίλους, που θα σας χαλαρώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου σήμερα ξεμπέρδευε μια και καλή με κάποιες εκκρεμότητες όσο πιο γρήγορα μπορείς, γιατί διαφορετικά στο μέλλον θα τις βρεις μπροστά σου σαν εμπόδιο. Γενικά, να είσαι ήρεμος και να αποφύγεις κάθε παρορμητισμό. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν και πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κάποιες προοπτικές που αφορούν στο εισόδημά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Η υπευθυνότητα και η εντιμότητά που σε χαρακτηρίζουν, αγαπητέ Υδροχόε, θα ανοίξουν σήμερα το δρόμο σου και θα βγάλουν από τη μέση τα προβλήματα που σε βασανίζουν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να έχεις μελετήσει πολύ καλά τις ενέργειές σου. Μπορείς να βγεις από το αδιέξοδο που αισθάνεσαι, μόνο αν αποφασίσεις να μιλήσεις ανοιχτά με κάποια δικά σου άτομα και οι συμβουλές που θα σου δώσουν, θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και συζητήσεις, που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα, αλλά προσπάθησε να κατανοήσεις και την πλευρά του συντρόφου σου, που έχει και αυτός τα δικά του άγχη και αγωνίες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, να περιμένετε μία είδηση από άτομο του παρελθόντος, που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Υδροχόε, θα λάβουν χώρα αρκετές συζητήσεις, σχετικά με κάποιες αλλαγές, που πρόκειται να γίνουν και σε αφορούν άμεσα. Τεκμηρίωσε τις απόψεις σου, συμπεριφέρσου με σύνεση και σίγουρα θα πετύχεις όσο το δυνατόν περισσότερα. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Να θυμάσαι ότι αύριο ξημερώνει μία άλλη μέρα…

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Η σημερινή μέρα, φίλε Ιχθύ, φέρνει λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Ειδικά, θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και σου φεύγει ένα μεγάλο άγχος. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είσαι ξεκούραστος και ήρεμος, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά κάθε κατάσταση που θα σου παρουσιαστεί.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση του χρόνου αλλά και της διάθεσής σου, για να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να επηρεάσει τη σχέση σου. Εσύ που δεν αντέχεις τη μοναξιά σου, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί κάποιοι αξιόλογοι άνθρωποι θα σε πλησιάσουν με… ερωτικό σκοπό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, πηγαίνουν πολύ καλά και οι νέες συνεργασίες ή επαφές θα σου αποδώσουν άμεσα στα σχέδιά σου. Να είσαι προσεκτικός και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ειδικά στα οικονομικά μην προβείς σε καμιά συμφωνία, πριν σκεφτείς καλά τα δεδομένα.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, εκκρεμότητες, διδυμοι, αποδειξεις, λεων, δραση, καιρος, βρες, φλερτ, αγχώνεσαι, εκκρεμότητα, σημαίνει, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, πλανητες, αιγοκερως, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, πιεση, σημερινη, τοξοτης, υδροχοος, φλερτ, αγαπη, αγχος, αγχώνεσαι, αισιοδοξια, αμφιβολιες, ατομο, βραδια, βραδυ, βρες, γινεται, γινονται, γινε, γοητεια, δειξε, διδυμοι, δικη, δυναμικο, ευκαιρια, υπαρχει, εκκρεμότητα, εκκρεμότητες, εξοδα, επικοινωνια, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, η δικη, υπομονη, ηρεμια, θυμασαι, θυσια, θεωρια, καρκινος, κλιμα, λαθη, ματια, μοναξια, μπορεις, μπορειτε, ξεκουραση, παντα, οικογενεια, ομορφη, προβληματα, ρηξη, σιγουρα, συντομα, σειρα, συγκεντρωση, σκεφτεσαι, σκεψεις, σκορπιος, στα ακρα, σχεδια, σχολια, ταυρος, φιλε, ψυχραιμια, ομορφα, δουλειες, δωσεις, γινετε, για σενα, χωρα, ιδιαιτερα, μεινει, μπροστα, σημαίνει, τοξοτη, θεματα, θετικα, χερια
Τυχαία Θέματα