''να γινει εδε στην ευπ''...

Ο κ. Δένδιας πρέπει να διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) στην ΕΥΠ, δήλωσε στον Alpha 98,9 ο βουλευτής της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, σχετικά με το ζήτημα της απόρρητης έκθεσης...
της ΕΥΠ για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής,
Γιάννη Λαγό.
«Μία απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ έγινε φέιγ βολάν. Μπορεί άλλες πληροφορίες για άλλα θέματα, άλλους ανθρώπους ή και για την ασφάλεια της χώρας να έχουν φύγει και κάποιοι να έχουν βγάλει και χαρτζιλίκι», είπε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη πρέπει να διατάξει ΕΔΕ για το αν στην υπηρεσία πληροφοριών υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν τηρούν τον όρκο τους, δήλωσε, τονίζοντας ότι γίνεται μια παρερμηνεία ότι έχει αντιπολιτευτική διάθεση. Είναι θέμα λειτουργίας μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας και του πλαισίου στο οποίο δραστηριοποιείται, επεσήμανε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, συμπληρώνοντας ότι εκτιμά τον κ. Δένδια και το ήθος του για όσα έχει κάνει.
Αναφερόμενος στην αντίδραση του υπουργού Παιδείας απέναντι στους πρυτάνεις, έκανε λόγο για ακραίες καταστάσεις οι οποίες οφείλονται στις συνθήκες.
«Όλοι ματώνουμε. Στο γεγονός ότι θα ματώσουμε δεν μπορεί κάποιος να πει “επειδή ματώνω, αναστέλλω τη λειτουργία των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και αφαιρώ το δικαίωμα της εκπαίδευσης στα νέα παιδιά”» είπε, συμπληρώνοντας ότι ο υπουργός Παιδείας κάτω από έκτακτες συγκυρίες παίρνει και έκτακτες αποφάσεις για να προστατεύσει τα παιδιά.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα