''απιστευτες γελοιοτητες τα περι στησιματος προβοκατσιασ''...

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή», το οποίο έκανε λόγο για «στήσιμο προβοκάτσιας κατά της Αριστεράς και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ» κατόπιν εισηγήσεων «ακραίων συμβούλων» του Πρωθυπουργού...

«Ακόμα και η πιο απίστευτη γελοιότητα, ακόμα και η πιο ακραία φαντασιοπληξία πρέπει να έχουν τα όρια τους. Για να μην σκεφτούμε τίποτα χειρότερο για την σκοπιμότητα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος», σχολίασε ο Σίμος Κεδίκογλου.
Αλ. Τσίπρας: Να προσέλθει ο Πρωθυπουργός στη Βουλή
Για το δημοσίευμα ερωτήθηκε νωρίτερα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, ο οποίος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει πολιτική με βάση δημοσιεύματα, αλλά καταθέτει ερωτήσεις στο κοινοβούλιο και ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση.
Πρόσθεσε ωστόσο ότι οι υπουργοί και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δεν προσέρχονται στο κοινοβούλιο και κάλεσε τον κ. Σαμαρά να δώσει απαντήσεις, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει και προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, χωρίς ωστόσο να έχει λάβει ακόμη απάντηση.
Απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα για έλλειψη σοβαρότητας.
«Το είδαμε και αυτό! Πρώτα διοχετεύουν στην εφημερίδα τους φαντασιόπληκτα σενάρια, για να διαψεύδει στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας. Δυστυχώς το επικοινωνιακό παιχνίδι του κ. Τσίπρα έχει ξεφύγει και από τα τελευταία όρια της σοβαρότητας», δήλωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα