Καταδικαζει ο δσα την εμπρηστικη επιθεση στο πολιτικο γραφειο του μ.βαρβιτσιωτη...

Την επίθεση στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας,...
καλώντας την Πολιτεία να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση των φαινομένων και την εμπέδωση της δημόσιας ασφάλειας.
«Όπως έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει, σε μία δημοκρατική κοινωνία, ο μόνος αποδεκτός τρόπος πολιτικής αντιπαράθεσης είναι η ανταλλαγή απόψεων και επιχειρημάτων στο πλαίσιο της ελεύθερης διαπάλης των ιδεών», επισημαίνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης
Αδαμόπουλος.
Όποιες κι αν είναι οι «δικαιολογίες» που επικαλούνται οι τρομοκράτες, συνεχίζει ο πρόεδρος του ΔΣΑ, η «τυφλή» βία που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές συνανθρώπων μας θα εξακολουθήσει να βρίσκει απέναντί της όλους τους δημοκρατικούς πολίτες.
«Η Ελληνική Πολιτεία καλείται, όπως έχει υποχρέωση, να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων, την εμπέδωση της δημόσιας ασφάλειας και την προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών όλων όσων εξαρτώνται από τη δικαιοδοσία της», καταλήγει ο κ. Αδαμόπουλος.
Πηγή: naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα