Μολις εντοπισαν το πτωμα της 37χρονης συνελαβαν τον δολοφονο της (βιντεο)

09:45 14/1/2016 - Πηγή: Fimotro
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βελβεντού Κοζάνης από την τραγική εξέλιξη που πήρε η εξαφάνιση της 37χρονης Ανθής Λινάρδου. Η άτυχη μητέρα 3 παιδιών βρέθηκε στραγγαλισμένη...
και θαμμένη σε χωράφι της οικογένειας του συζύγου της, ο οποίος -στην ανάκριση των αστυνομικών- ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα του πάνω σε έναν καβγά που είχα στον σπίτι. Ο 40χρονος συζυγοκτόνος στη συνέχεια πήρε το πτώμα της μητέρας των παιδιών του, το έβαλε στο αυτοκίνητο και το μετέφερε σε χωράφι ιδιοκτησίας του, όπου το
έθαψε και στη συνέχεια... πέρασε με φρέζα το σημείο για να μην κινήσει υποψίες.
Ο καθ'ομολογίαν δράστης μετέβη ήταν μπροστά στο σημείο όπου βρισκόταν θαμμένη η γυναίκα του και ήταν παρών την ώρα που αποκαλυπτόταν το μακάβριο εύρημα. Μάλιστα, το kozanimedia.gr, μετέδωσε βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης τους φερόμενου δράστη, ο οποίος φαίνεται να απομακρύνεται με χειροπέδες από τους άνδρες της αστυνομίας​.
Το πτώμα της άτυχης γυναίκας, μητέρας τριών ανήλικων παιδιών, με καταγωγή από τον Πειραιά, βρήκαν έπειτα από τεράστια κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και των Αρχών μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κοζάνης, κατόπιν υπόδειξης του σημείου από την Ασφάλεια Κοζάνης.

Το χρονικό
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος, ομολόγησε ότι τη στραγγάλισε έπειτα από έντονο διαπληκτισμό που είχαν. «Δεν το ήθελα», φέρεται να είπε σε αστυνομικό που τον ρώτησε γιατί την σκότωσε και αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα είχαν τσακωμούς και φοβόταν ότι θα τον αφήσει.
Από το Σάββατο, οπότε και αγνοούνταν, ο 40χρονος έλεγε ότι ήταν πιεσμένη και ότι «μπορεί να έχει πάρει τις αποφάσεις της», ενώ ο πεθερός της άτυχης 37χρονης διακινούσε την πληροφορία ότι μάλλον η νύφη του «έχει φύγει με άλλον άντρα». Οι Αρχές εξετάζουν τώρα και τη σχέση που μπορεί να είχε ο πατέρας του δράστη με την απόκρυψη της δολοφονίας, καθώς εκτιμούν ότι μπορεί και να γνώριζε το έγκλημα που έκανε ο γιος του.
Keywords
Τυχαία Θέματα