Μια απο τα ιδια...

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΟΡΙΑΚΑ Η ΝΔ
Οριακό προβάδισμα (0,2%) καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, ενώ η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται να χάνει συνεχώς ποσοστό, αλλά παρόλα αυτά παραμένει τρίτο κόμμα με...
7,1%.
Αυτά
είναι τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε από τη Μarc για λογαριασμό του Alpha και διενεργήθηκε το διάστημα 1-7 Οκτωβρίου, .

Ειδικότερα, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 22,7% και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,5%, η Χρυσή Αυγή με 7,1%, το ΠΑΣΟΚ με 5,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,2%, το ΚΚΕ με 4,9% και τέλος η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 4,6%.

Στην ερώτηση «με τις απόψεις ποιου πολιτικού αρχηγού συμφωνείτε περισσότερο», το 25% απαντά «με κανένα», το 24,9% συμφωνεί με τις απόψεις του κ. Σαμαρά, το 22,5% συμφωνεί με τον κ. Τσίπρα, το 7% με τον κ. Κουβέλη, το 5,2% με τον κ. Καμμένο, το 4,4% με τον κ. Βενιζέλο, το 3,1% με τον κ. Μιχαλολιάκο και το 3% με τον κ. Κουτσούμπα.

Το 55,3% των ερωτηθέντων έχει «μάλλον αρνητική» γνώμη για την κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και το 22% «μάλλον θετική».

Τέλος στην ερώτηση «εάν είχε κερδίσει τις τελευταίες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, πώς θα ήταν σήμερα τα πράγματα», το 39,1% εκτιμά ότι θα ήταν χειρότερα, το 32,3% απαντά «περίπου ίδια» και το 20,1% πιστεύει ότι θα ήταν καλύτερη η κατάσταση στη χώρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα