Μαξιμου, τι σας κανει το ομορφοπαιδο; (ημερα 9η)

10:04 14/2/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Insider
Μαξίμου, Κυβερνητικό Εκπρόσωπο ο οποίος να ερωτάται για 8η συνεχή μέρα για θέμα κακουργηματικής υπεξαίρεσης Δημόσιου χρήματος σε οργανισμό που ο ίδιος εποπτεύει και να μην...
απαντά, συγγνώμη, αλλά δεν θυμόμαστε στην μεταπολιτευτική Ελληνική Ιστορία.
Επιπροσθέτως, το ΔΣ της ΕΡΤ πήρε την απόφαση 1072/24.1.2013 η οποία από στελέχη της ίδιας της ΕΡΤ καταγγέλλεται ότι είναι απόπειρα συγκάλυψης της κακουργηματικής υπεξαίρεσης.
Και αυτό, ενώ βρίσκεται ήδη
σε εξέλιξη και νέα πρόσφατη έρευνα του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη για την ίδια υπόθεση.
Έτσι, παρά την εισαγγελική έρευνα και με προφανή σκοπό να την συσκοτίσει, το ΔΣ της ΕΡΤ αποκρύπτει στοιχεία από τον Εισαγγελέα και λαμβάνει αποφάσεις με σκοπό να ντύσει με νομιμοφάνεια καραμπινάτες παρανομίες ώστε να αποφύγουν την δικαιοσύνη οι υπαίτιοι κακουργηματικής υπεξαίρεσης Δημόσιου χρήματος.
Δηλαδή, το ΔΣ της ΕΡΤ, προφανώς με την σιωπηλή κάλυψη του πολιτικού προισταμένου, επιχειρεί την παραπλάνηση της Εισαγγελικής 'Ερευνας με σκοπό την συγκάλυψη (εδώ).
Όταν όμως τίθεται πολιτικό θέμα για τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό και δεν απαντάει ο ίδιος, παρ' ότι είναι και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, δεν πρέπει κάποιος επιτέλους να απαντήσει ώστε να μην μένουν σκιές, αν το Μαξίμου αποδοκιμάζει ή όχι πρακτικές συγκάλυψης;
Keywords
Τυχαία Θέματα