Πέτκοβιτς: Θέλω διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ

Την προσοχή των παικτών του στις στημένες φάσεις και τις αντεπιθέσεις επέστησε ο προπονητής της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ενόψει του αγώνα με τη Μπορούσια Μύνχενγκλαντμπαχ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Από τα πρώτα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ είχε τονίσει πως επιθυμεί να φτάσει πολύ μακριά στη διοργάνωση. Για το λόγο αυτό πάντα χρησιμοποιούσε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Κάτι που ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς αναμένεται να κάνει και στο αποψινό παιχνίδι με τη Μπορούσια Μύνχενγκλαντμπαχ, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του στην

καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Ποτέ δεν έκρυψα πως ένας από τους στόχους της Λάτσιο είναι η διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε κάθε αγώνα χρησιμοποιούσα την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, κάτι που θα κάνω και με τη Μπορούσια, αφού από εδώ και μπρος οι αγώνες γίνονται πιο δύσκολοι, αλλά και σημαντικοί», σημείωσε ο Πέτκοβιτς.

Στη συνέχεια ο Βόσνιος τεχνικός αποκάλυψε τις οδηγίες που έδωσε στους παίκτες του. «Η Μπορούσια είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που φάνηκε και από το τελευταίο ματς με τη Λεβερκούζεν, με την οποία ήρθε ισόπαλη 3-3. Είναι μια ομάδα που εκμεταλλεύεται τις στημένες φάσεις και τις αντεπιθέσεις. Σε αυτά τα σημεία εστίασα την προσοχή μου και έδωσα τις περισσότερες οδηγίες στους παίκτες μου», είπε χαρακτηριστικά.

Προπονητής των Γερμανών είναι ο Λουσιέν Φαβρ, τον οποίο εκθείασε ο Πέτκοβιτς. «Τον γνωρίζω από την Ελβετία, όπου απέδειξε πως είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές της χώρας. Η δουλειά που έχει κάνει στη Μπορούσια είναι εξαιρετική και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να δουλεύει με επιτυχία στο μέλλον, αξιοποιώντας τα νεαρά παιδιά, όπως έκανε πάντα», ήταν τα λόγια του προπονητή της Λάτσιο.

Η Λάτσιο, ωστόσο, δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, κάτι που παραδέχτηκε ο Πέτκοβιτς. «Πρέπει να ξαναβρούμε τον καλό εαυτό μας. Περίπου όπως παίξαμε με τη Νάπολι στα πρώτα 60 λεπτά, αλλά ακόμα καλύτεροι. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, θα καταφέρουν να παίξουν όπως πρέπει», υπογράμμισε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Πέτκοβιτς: Θέλω διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα