Λοβερδος: η διαδοχολογια ειναι για αλλους χωρους και χρονους

19:08 6/12/2011 - Πηγή: Fimotro
Δεν άνοιξε τα χαρτιά του για τις εξελίξεις διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος απέφυγε ταυτόχρονα να δηλώσει την στήριξη του στην υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος του Μιχάλη Χρυσοχοίδη. Στην διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου των υπουργών Ανάπτυξης και... Υγείας, ο κ. Λοβέρδος όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον αν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του
κ. Χρυσοχόιδη απάντησε: «οι ομιλούντες έχουν εργαστεί με πάρα πολύ φιλότιμο και αυτοθυσία και έχουν καθημερινές υποχρεώσεις. Όλα τα άλλα δεν μας απασχολούν».
Από την άλλη πλευρά, ο κ. Χρυσοχοϊδης συνέστησε στους δημοσιογράφους να μην κάνουν τέτοιες ερωτήσεις.Λίγο αργότερα όταν οι δύο υπουργοί ρωτήθηκαν εκ νέου για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως «έχουμε λίγες εβδομάδες, λίγους μήνες για να κάνουμε πολλά πράγματα. Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει να εργαστεί μετά τις εκλογές. Από αυτά θα κριθούμε και όλα τα άλλα είναι για άλλους χώρους και χρόνους».Αντίθετα, ο κ. Χρυσοχοίδης δήλωσε: «Η Ελλάδα, η κοινωνία, έχει ανάγκη από πολιτικούς που θα εργαστούν, θα σκύψουν το κεφάλι για να υπηρετήσουν το αυτονόητο που είναι η ταχύτερη έξοδος από την κρίση. Και αυτό είναι αναγκαίο για να μην χαθεί μία ακόμη γενιά».
Keywords
Τυχαία Θέματα