Ισχυρη εντολη ζητησε ο αλεξης τσιπρας

16:03 7/9/2015 - Πηγή: Fimotro
ΑΠΕΦΥΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ
«Διεκδικούμε ισχυρή εντολή από τον λαό για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε τον περασμένο Γενάρη», «για να μην πραγματοποιηθεί το...
σχέδιο των πιο ακραίων συντηρητικών κύκλων σε Ελλάδα και Ευρώπη για "αριστερή παρένθεση"», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας,
στη συνέντευξη Τύπου που παραθέτει, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, σε ερώτημα με ποιον θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την επομένη των εκλογών.

Τόνισε ότι από εκεί και πέρα, ο λαός θα κρίνει για το ποιος θέλει να τον κυβερνήσει. Υπογράμμισε ότι το δίλημμα είναι αν θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ που φέρει όλες τις αμαρτίες του παρελθόντος, όπως είπε. Είπε ότι ο λαός θα αποφασίσει αν θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ είτε με απόλυτη πλειοψηφία είτε με συνεργασίες, προσθέτοντας ότι έχει αποδειχτεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συνεργαστεί ακόμα και με δυνάμεις που έχουν αντίθετη ιδεολογία, όπως με τους ΑΝΕΛ, που υπήρξε μια έντιμη συνεργασία.

Αναφερόμενος στη χτεσινή συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, είπε ότι είναι καλό πράγμα να ζητάει κανείς "συγγνώμη" και πως όμως ο κ. Μεϊμαράκης θα έπρεπε να ζητήσει "συγγνώμη" για όσα έκανε το κόμμα του τα προηγούμενα 40 χρόνια, αλλά και για τα τελευταία 2,5 χρόνια συγκυβέρνησής του με το ΠΑΣΟΚ χωρίς καμία διεκδίκηση, «γιατί όταν εμείς δίναμε τη μάχη μάς έλεγε ότι κωλυσιεργούμε και ότι έπρεπε να υπογράψουμε ό,τι μας δίνουν οι δανειστές».
Keywords
Τυχαία Θέματα